Narcis Răducan este noul manager general al clubului Concordia Chiajna

Narcis Răducan este noul manager general al clubului Concordia Chiajna

Narcis Răducan a declarat, marţi, agenţiei de presă MEDIAFAX, că a ajuns la un acord cu preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului Concordia Chiajna, Mircea Minea, privind preluarea funcţiei de manager general al grupării ilfovene.

Narcis Răducan (Imagine: Razvan Lupica/ Mediafax Foto)

"Astăzi am bătut palma cu primarul de la Chiajna, domnul Minea, pentru funcţia de manager general. Joi, va fi programată o conferinţă de presă în care voi fi prezentat oficial. Pentru mine este o nouă provocare, iar argumentele prezentate de domnul Minea sunt suficiente pentru a pleca pe acest drum nou", a afirmat Răducan, care după plecarea de la FC Viitorul a discutat cu conducerea FC Steaua despre o revenire în staful administrativ al grupării roş-albastre.

Noul manager general al grupării Concordia Chiajna a menţionat că, în ciuda rezultatelor slabe din acest început de sezon, antrenorul Marius Şumudică va rămâne în funcţie. "Am toată încrederea în Marius Şumudică, este un antrenor valoros şi sunt convins că împreună vom putea redresa în cât mai scurt timp situaţia clubului", a menţionat Răducan.

Narcis Răducan a ocupat funcţia de director general al grupării FC Viitorul până la 3 august, dată la care şi-a reziliat contractul pe cale amiabilă.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Antonia m-a întrebat dacă fac sex anal, iar Velea m-a scuipat și m-a înjurat de morți!”

2 „Aici e România, sunteți nebuni la cap?” / Interlopii români, război fără precedent cu mafia albaneză după ce te…

3 De citit!

4 Soțul i-a luat copiii, iar sora a vândut-o proxeneților / Iadul trăit de o româncă, în Spania / A fost salvată de …

5 Roxen / „Sunt un băiat în corp de fată”