Omagiu pentru MH 370. Piloţii din Formula 1 vor aduce un tribut pasagerilor din avionul dispărut

Omagiu pentru MH 370. Piloţii din Formula 1 vor aduce un tribut pasagerilor din avionul dispărut

Se aşteaptă ca piloţii echipelor de F1 să poarte diverse mesaje pe echipamentul personal (pe cască) şi pe monoposturi, şi va fi ţinut şi un minut de reculegere, susţine BBC. 

 

Anul trecut, la Grand Prix-ul Malaeziei, care se dispută pe circuitul de la Sepang, cu o capacitate de 120.000 de locuri, au asistat 84.000 de spectatori. 

 

„E devastator ce s-a întâmplat. Îmi pare rău pentru familiile acestor oameni. Va fi un weekend dificil pentru tot poporul malaezian”, a declarat Jenson Button, pilotul scuderiei McLaren.

 

Cursa MH 370, un Boeing 777 al Malaysia Airlines, a dispărut pe 8 martie, în timpul unei deplasări de la Kuala Lumpur la Beijing. 

 

Pe 24 martie, pe baza analizelor unor date furnizate de un satelit, Prim-Ministrul Malaeziei a anunţat că „fără nicio îndoială”, aeronava s-a prăbuşit undeva în sudul Oceanului Indian şi că n-au existat supravieţuitori. 

 

Vineri, autoritatea australiană pentru siguranţă maritimă (AMSA) a anunţat că operaţiunile de căutare a aeronavei Boeing 777, disparută acum trei săptămâni, au fost deplasate cu circa 1.100 de kilometri nord-est de la locul iniţial destinat căutărilor.

 

 

 

Noi imagini recente înregistrate prin satelit relevă prezenţa a 122 de obiecte într-o zonă de căutare din sudul Oceanului Indian, în care s-a prăbuşit zborul avionul care asigura zborul MH370, cu 239 de persoane la bord, pe 8 martie, a anunţat miercuri Malaysia, relatează AFP. Cutiile negre ale zborului MH370, căutate într-o zonă numită de navigatori "ţinutul umbrei".

 

 

Avionul Boeing 777 al companiei Malaysia Airlines, dispărut la 8 martie, s-a prăbuşit în sudul Oceanului Indian şi niciunul dintre cei 239 de pasageri nu a supravieţuit, a anunţat premierul malaysian, Najib Razak. Înaltul oficial a declarat că anunţul se bazează pe cea mai nouă analiză investigatorilor, realizată cu ajutorul datelor primite dintr-un satelit aparţinând unei companii britanice.

 

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 9 lucruri pe care să NU le faci dacă ești în Grecia, în concediu. Sunt considerate insultătoare sau respingăto…

2 PSD, dovada corupției crase! / Muistul sclemberist Teodorovici, artizanul afacerii! / Comisia Europeană a întrerup…

3 Ziua în care Anna Lesko a rupt internetul...

4 ULTIMA ORĂ Pesedistul Tudorache, îngropat de procurorii DNA! Încă un dosar! Intră în horă și avocata lui Dragn…

5 Nu, nu este fundația unui bloc, este cavoul lui Videanu de la Bellu!