Piţurcă a fost salvat de la demitere de o clauză uriaşă din contractul său. „Nu avem cum să-i plătim aceşti bani!“

Piţurcă a fost salvat de la demitere de o clauză uriaşă din contractul său. „Nu avem cum să-i plătim aceşti bani!“

După ce a câştigat alegerile de la FRF, Răzvan Burleanu a început discuţiile privind viitorul antrenor al naţionalei, însă, la doar câteva zile distanţă, şeful federaţiei a apărut în public cu un mesaj de susţinere pentru actualul selecţioner, pe care l-a asigurat că-şi va continua munca la cârma primei reprezentative.

Motivul pentru care Burleanu îl susţine pe Piţurcă e legat de clauza de reziliere a contractului selecţionerului, pe care acesta ar trebui să o primească dacă va fi demis. Această situaţia a fost recunoscută inclusiv de şeful FRF: "Federaţia nu îşi permite să îl dea afară pe Piţurcă pentru că are o clauză de 1,2 milioane de euro şi nu avem aceşti bani. Din acest punct de vedere nu ne permitem să facem această schimbare, dar confirmarea lui nu are la bază contractul cu această clauză", a comentat Burleanu la Sport.ro.

Contractul lui Piţurcă cu FRF mai e valabil până la finalul preliminariilor Euro 2016. Obiectivul României în această campanie este calificarea la turneul final. Naţionala noastră face parte din Grupa F, alături de Grecia, Ungaria, Finlanda, Irlanda de Nord şi Insulele Feroe.

400.000 de euro este salariul selecţionerului

 

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 37 de violuri, 3 morți, 87 de magazine și 1500 de case devastate / Bilanțul primei zile de ocupație în Alba a „e…

2 Poate cea mai frumoasă femeie din România...

3 Fenomen straniu în SUA

4 De citit!

5 Informație / Din 2015, CIA antrenează în secret forțele speciale ucrainiene „să ucidă ruși” în cazul unei invazi…