Presa internațională, după abandonul Simonei Halep: "Chinuită de durere, Halep s-a retras după o finală extenuantă"

Presa internațională, după abandonul Simonei Halep: "Chinuită de durere, Halep s-a retras după o finală extenuantă"

Simona Halep nu a reusit sa termine finala turneului "Premier 5" de la Toronto, jucatoarea noastra fiind nevoita sa abandoneze din cauza problemelor medicale. "Chinuita de durere la genunchiul stang si de caldura, Simona s-a retras dupa o finala extenuanta", a notat Tennis Now.

"Halep a rezistat si a fost extrem de tenace timp de doua ore si jumatate, inainte ca totul sa devina prea mult pentru ea. Sportiva a clacat din cauza caldurii", site-ul WTA.

"Chinuita de o durere la genunchiul stang si de probleme cauzate de caldura, Halep s-a retras dupa o finala extenuanta, care le-a epuizat pe cele doua, atat fizic, cat si mental" - Tennis Now.

"Elvetianca Belinda Bencic a castigat turneul de la Toronto dupa ce Simona Halep s-a retras" - Toronto Star.

"Adolescenta elvetianca Belinda Bencic a castigat turneul de la Toronto dupa o victorie asupra suferindei Simona Halep" - agentia AP, conform DolceSport.

"In primul rand as vrea sa o felicit pe Belinda pentru aceasta victorie, cel mai important titlu al ei, si sa-i doresc succes. Imi pare rau ca nu am continuat meciul, n-am mai putut sub nicio forma. Am incercat sa lupt cat de mult am putut, dar mi-a fost imposibil. Vreau sa va multumesc tuturor ca ati venit aici, m-ati sustinut la fiecare punct. Sunteti uimitori, a fost umitor sa joc aici in aceasta saptamana", a declarat Simona Halep la festivitatea de premiere.

Dupa doua ore si 28 de minute, Simona Halep a abandonat, atunci cand tabela arata 6-7(5), 7-6(4), 0-3 pentru Bencic.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante