Răsturnare de situaţie: Gigi Becali l-a convins pe Mirel Rădoi să rămână la Steaua

Răsturnare de situaţie: Gigi Becali l-a convins pe Mirel Rădoi să rămână la Steaua

După două ore de discuţii, Gigi Becali l-a convins pe Mirel Rădoi să continue la Steaua. Hotărât să renunţe după umilinţa cu Rosenborg (0-3), tehnicianul campioanei a revenit asupra deciziei, fiind întors din drum după ce a stat de vorbă cu naşul său. 

Becali l-a asigurat pe Rădoi că are susţinerea sa totală, deşi şansele de calificare în grupele Europa League sunt aproape nule, în urma eşecului contra campioanei Norvegiei. Totodată, patronul i-a spus antrenorului că nu va pleca niciun jucător, în ciuda afirmaţiilor de la finalul partidei cu Rosenborg, şi că este dispus să mai facă investiţii la echipă. 

Declarația lui Gigi Becali, la finalul discuției cu Mirel Rădoi: "A vrut să renunțe, a fost la echipă, dar n-a fost vehement. A fost așa, pe picior de reununțare. A venit aici, mi-a spus și mie că vrea să renunțe. L-am convins ca să continue antrenor la Steaua.

A zis că nu înțelege de ce nu e un declic la echipă. Atunci eu i-am spus că din punctul meu de vedere, dacă am dominat adversarul o repriză, tot timpul, dar am avut ghinioane și am pierdut meciurile. I-am spus că trebuie să fie mai sever. A fost greu să-l conving să rămână.

Este păcat, dacă pleci acum, va rămâne o pată pe meseria ta. Sunt convins că va lua campionatul și Cupa și Cupa Ligii. Și pe urmă încercăm accederea în liga campionilor. În iarnă o să-i iau și un atacant valoros.

Nu pot să-l mint, ăștia sunt banii, trebuie să plece doi trei jucători, poate și o scădere a salariilor. Tahar n-ai ce să faci cu el n-ai unde să-l folosești."

 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...