Răzvan Burleanu: Îmi pare rău de situația în care se află ASA Târgu Mureș

Răzvan Burleanu: Îmi pare rău de situația în care se află ASA Târgu Mureș

Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, a declarat luni că regretă mult situația în care se află acum echipa de fotbal ASA Târgu Mureș. Conturile clubului ASA Târgu Mureș au fost blocate în urma unui control financiar ce a avut loc la sediul asociației în perioada 2014-2015, a anunțat vicecampioana României pe site-ul său oficial.

''Îmi pare rău de situația în care se află ASA Târgu Mureș. Îmi pare deosebit de rău că un club care a reușit să facă o performanță promițătoare în ediția precedentă de campionat se află în situația de a se nărui. Au început să plece deja jucători, s-a pus sechestru pe conturi'', a arătat Burleanu.

În continuare, el a spus: ''Nu comentez o anchetă în derulare, aștept pașii procedurali. Mă îngrijorează, la fel cum îi îngrijorează pe toți suporterii situația actuală a clubului din Târgu Mureș''.

Întrebat dacă în aceste condiții se va mai juca Supercupa României de miercuri, Burleanu a spus: ''Componenta de organizare este îndeplinită, pentru meciul de miercuri seara. Am vorbit cu colegii mei de la LPF, iar aceștia au spus că în această dimineață a fost confirmată participarea echipei din Târgu Mureș la meciul de miercuri''.

Supercupa României-Timișoreana, care va opune campioana Steaua București și vicecampioana ASA Tg. Mureș, se va desfășura în data de 8 iulie, de la ora 21,00, pe stadionul ''Farul'' din Constanța. AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Turcii intră surprinzător pe Autostrada Transilvania, pe tronsonul unde lucrează românii de la UMB!