Reacţiile după eliminarea dezamăgitoare a Stelei din playoff-ul Champions League

Reacţiile după eliminarea dezamăgitoare a Stelei din playoff-ul Champions League

RĂMÂI PE ADEVARUL.RO PENTRU MAI MULTE DETALII

Steaua, ratare istorică a grupelor Champions League: a fost eliminată de un fost dinamovist, jucător de câmp, care a apărat loviturile de departajare

Costel Gâlcă (antrenor Steaua): „A fost o primă repriză bună, ne-am creat nişte ocazii de gol. A doua repriză am avut alte planuri, au intervenit schimbări, cum ar fi Tănase - nu mă aşteptam să iasă atât de repede. Cred că lovitura de la el, la genunchi, a fost intenţionată. Se ştia că vine după accidentare. Cu siguranţă că, dacă făceam schimbările pe care le voiam, echipa era mult mai sus. Am spus în nenumărate rânduri că avem nevoie de jucători! Pentru mine sunt nişte eroi, am numai cuvinte de laudă. Suporterii sunt nemulţumiţi - de jucători, că nu erau aduşi jucători, dar dacă rezultatul era pozitiv, nu mai vorbeam despre aceste lucruri“.

Claudiu Keşeru (atacant la Steaua): „Concluzii nu aş vrea să trag, e un moment în care evit. Ştiu că e o seară foarte tristă, toţi am avut capul plecat în vestiar. Vom încerca, de mâine, să ne concentrăm asupra celorlalte obiective. Suporterii sunt dezamăgiţi, au făcut deplasarea în număr mare la Sofia şi îşi doreau calificarea. Se poate zice că e una dintre cele mai triste seri din cariera mea. Nu mi s-a părut că au avut ocazii clare, au venit acest gol cu o execuţie pe care nu cred că ar mai reuşi-o. Felul în care au înscris, când credeam că ajungem în grupe, ne-a surprins pe toţi. Sunt foarte dezamăgit. Mă aşteptam ca Moţi să ne facă meciul greu, dar nu în acest fel. Au fost mici tertipuri“.

Helmuth Duckadam (preşedinte de imagine al Stelei): „Am avut meciul în mână, dar se pare că ne-am obişnuit să luăm goluri în ultimul moment. Echipa merită felicitări. Nimeni nu se aştepta. Moţi a scris istorie, a intrat în poartă şi am pierdut o calificare care ne stătea la îndemână“.

Lucian Sânmărtean (mijlocaş legitimat la Steaua): „Seară neagră pentru noi, nu prea sunt multe de spus. Trist pentru că am pierdut chiar pe final, lipsă de concentrare la ultima fază. În minutul 90 nu ai cum să iei gol, indiferent cum a decurs jocul. Am avut câteva oportunităţi, dar am ajuns să ne lăsăm dominaţi. E o echipă care pune presiune, am încercat să strângem culoarele de joc, păcat că nu am reuşit să înscriem. Ne-a mai rămas primăvara Europa League, ne pregătim pentru ea“.

Cosmin Moţi (fundaşul lui Ludogoreţ Razgrad): „Un meci frumos, din punctul meu de vedere meritam să câştigăm. E bine că ne-am calificat. Eram 100% convins că va fi diferit ca la Bucureşti. Am decis pe moment să îmbrac tricoul de portar, mă bucur că am fost lăsat şi, până la urmă, a ieşit bine. E frumos, mă simt bine, extraordinar. Cred că, pe lângă bulgari, am făcut fericiţi şi românii“.

Gabi Balint (fost jucător la Steaua, actual analist sportiv): „Acel gol a venit pe fondul jocului Stelei, care nu a reuşit nimic. Jucătorii au fost şterşi, nu au pus probleme. Se întâmplă să ai un mare avantaj prin eliminarea portarului, nici nu-mi făceam probleme la penaltiuri, ca până la urmă să ratezi de două ori. Cred că Ludogoreţ a meritat calificarea, să fim realişti“.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”