Rugby - CM 2015: Schmidt (Irlanda) - România ne-a supus unei provocări fizice și colective

Rugby - CM 2015: Schmidt (Irlanda) - România ne-a supus unei provocări fizice și colective

Antrenorul echipei de rugby a Irlandei, Joe Schmidt, a declarat după succesul în fața României (44-10) că este mulțumit că XV-le ''Trifoiului'' a acumulat 10 puncte după primele două meciuri ale Grupei D de la Cupa Mondială 2015, relatează AFP.

''Nu poți fi niciodată total satisfăcut, pentru că dacă ar fi așa, atunci înseamnă că ai făcut un meci perfect. Nu am fost perfecți, dar în același timp e dificil să-ți croiești drum într-o serie de meciuri în care ești clar favorit și să obții rezultatul corect. Dar sunt mulțumit că avem 10 puncte, ceea ce nu a fost ușor. Canada a arătat cât de dificil a fost de manevrat, la fel ca și România, care ne-a supus unui adevărate provocări din puncte de vedere fizic și colectiv'', a declarat Schmidt după meciul cu XV-le ''Stejarilor''.

Irlanda înfruntă Italia în următorul meci din grupă și Schmidt așteaptă o nouă victorie: ''Trebuie să câștigăm trei meciuri în grupă pentru a ne asigura calificarea în sferturi. Vom intra într-o nouă fază în care știm ca dacă vom câștiga următorul meci, ne vom califica în sferturi. În același timp, Italia își va juca și ea calificarea. Va fi un meci de înalt nivel''.

Uvertura Ian Madigan a subliniat jocul defensiv al românilor: ''Ne-am făcut treaba, avem 10 puncte după două meciuri, ceea ce ne doream. România, ca și în meciul cu Franța, s-a bătut în regrupări, s-a apărat bine în terenul său, iar aripile lor s-au arătat rapide. A trebuit să dăm totul ca să le străpungem apărarea. A fost un meci dificil, de multe ori nu am avut baloane. Uneori a fost frustrant, de câteva ori ne-a lipsit precizia și răbdarea pentru a marca''. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...