Rugby - CM2015: ''Umilință'' și ''Sfârșitul lumii'', titrează presa britanică după eliminarea Angliei

Rugby - CM2015: ''Umilință'' și ''Sfârșitul lumii'', titrează presa britanică după eliminarea Angliei

Eliminarea Angliei, în calitate de gazdă a Cupei Mondiale 2015 de rugby, a provocat un cutremur în presa britanică care a apărut duminică cu titluri precum ''Crash'', ''Umilință'' și ''Sfârșitul Lumii'', relatează AFP. Mail Sunday are pe prima pagină o fotografie cu căpitanul Chris Robshaw în genunchi, cu gura deschisă și privirea pierdută după eșecul cu Australia (13-33), care a scos Anglia din cărți pentru calificarea în sferturi, în timp ce titlul este ''Sfârșitul Lumii''.

''Umilință pe teren propriu'' a scris Daily Telegraph, care a adăugat că ''visul unei națiuni a fost distrus'', în timp ce Sunday Times a titrat ''Agonia''.

''În ciuda a ani de pregătire, a milioane de lire sterline cheltuite și peste 2 milioane de bilete vândute, Anglia a fost eliminată de la propria Cupă Mondială după doar 3 jocuri. Pentru a mări chinul, vechiul adversar australian ne-a dat lovitura de grație'', a scris Owen Gibson în The Observer.

Selecționerul Stuart Lancaster devine principalul vinovat al eșecului Angliei la Cupa Mondială 2015, zilele sale la conducerea echipei fiind numărate.

Anglia devine prima campioană mondială care nu reușește să se califice în sferturile CM de la înființarea competiției. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...