Rugby - CM2015: ''Umilință'' și ''Sfârșitul lumii'', titrează presa britanică după eliminarea Angliei

Rugby - CM2015: ''Umilință'' și ''Sfârșitul lumii'', titrează presa britanică după eliminarea Angliei

Eliminarea Angliei, în calitate de gazdă a Cupei Mondiale 2015 de rugby, a provocat un cutremur în presa britanică care a apărut duminică cu titluri precum ''Crash'', ''Umilință'' și ''Sfârșitul Lumii'', relatează AFP. Mail Sunday are pe prima pagină o fotografie cu căpitanul Chris Robshaw în genunchi, cu gura deschisă și privirea pierdută după eșecul cu Australia (13-33), care a scos Anglia din cărți pentru calificarea în sferturi, în timp ce titlul este ''Sfârșitul Lumii''.

''Umilință pe teren propriu'' a scris Daily Telegraph, care a adăugat că ''visul unei națiuni a fost distrus'', în timp ce Sunday Times a titrat ''Agonia''.

''În ciuda a ani de pregătire, a milioane de lire sterline cheltuite și peste 2 milioane de bilete vândute, Anglia a fost eliminată de la propria Cupă Mondială după doar 3 jocuri. Pentru a mări chinul, vechiul adversar australian ne-a dat lovitura de grație'', a scris Owen Gibson în The Observer.

Selecționerul Stuart Lancaster devine principalul vinovat al eșecului Angliei la Cupa Mondială 2015, zilele sale la conducerea echipei fiind numărate.

Anglia devine prima campioană mondială care nu reușește să se califice în sferturile CM de la înființarea competiției. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 N-o să credeți, dar este Nicoleta Luciu!

2 Româncă prinsă când făcea sex în mașină, în miezul zilei

3 „Mamă, aici toată lumea vrea să se culce cu mine!” / Moarte misterioasă la o bază militară americană

4 Radu Crăciun / Uitați de criză. Alta va fi marea provocare

5 Fosta iubită, mesaj pentru Dragnea?