Schi alpin: Lindsey Vonn s-a accidentat la genunchiul drept

Schioarea americană Lindsey Vonn a fost constrânsă să abandoneze în timpul probei slalom a super-combinate feminine din cadrul Campionatelor Mondiale de schi alpin de la Beaver Creek (Colorado), din cauza durerilor resimțite la genunchiul drept, la care a suferit două intervenții chirurgicale, în 2013 și 2014.

Vonn, deținătoarea recordului de victorii în Cupa Mondială de schi alpin, își compromisese în mare parte șansele de a mai urca pe podium după ce s-a clasat doar pe locul 7 la coborâre, proba sa favorită.

"Pista înghețată mi-a făcut genunchiul să sufere. Nu am mai schiat pe o astfel de pistă de la revenirea mea după o accidentare Am încercat să mă descurc cât mai bine, însă am lovit o piatră cu schiul și am simțit imediat dureri la genunchi", a explicat campioana din Statele Unite.

În vârstă de 30 ani, Lindsey Vonn a reușit în această iarnă o revenire impresionată în circuitul mondial de schi alpin, înregistrând cinci victorii în Cupa Mondială, după o absență de 20 de luni și două operații la genunchi.

Bilanțul său la actuala ediție a Mondialului este, însă, unul dezamăgitor, cu numai o medalie de bronz cucerită la slalom super-uriaș, un loc 5 la coborâre și un abandon la super-combinată.

"Sunt dezamăgită, aceste Mondiale se dispută la mine acasă. Voi da ceea ce am mai bun în următoarele probe", a asigurat Vonn. AGERPRES 


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Mare grijă, urmează cele mai dure zile! Pericolul ca România să se transforme într-un focar uriaș n-a trecut!

2 VIDEO Foarte util / Medic din prima linie în lupta cu COVID-19 despre „mitul tratamentelor minune” și fake-urile…

3 BREAKING Sorina Pintea a revenit asupra demisiei de la șefia Spitalului Județean din Baia Mare și a fost repus…

4 Începe să se-ntâmple ce-am văzut în filmele SF / Apare conceptul paşapoartelor COVID şi al paşapoartelor de vacc…

5 Aici trebuia dat cu tunul, în adevăratul buboi! Termitele bugetare despre care nu vorbește nimeni

recomandări

Te ia DNA: Constantin Boșcodeală

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

12 metode delicioase de a găti un ou