Schi alpin: Lindsey Vonn s-a accidentat la genunchiul drept

Schi alpin: Lindsey Vonn s-a accidentat la genunchiul drept

Schioarea americană Lindsey Vonn a fost constrânsă să abandoneze în timpul probei slalom a super-combinate feminine din cadrul Campionatelor Mondiale de schi alpin de la Beaver Creek (Colorado), din cauza durerilor resimțite la genunchiul drept, la care a suferit două intervenții chirurgicale, în 2013 și 2014.

Vonn, deținătoarea recordului de victorii în Cupa Mondială de schi alpin, își compromisese în mare parte șansele de a mai urca pe podium după ce s-a clasat doar pe locul 7 la coborâre, proba sa favorită.

"Pista înghețată mi-a făcut genunchiul să sufere. Nu am mai schiat pe o astfel de pistă de la revenirea mea după o accidentare Am încercat să mă descurc cât mai bine, însă am lovit o piatră cu schiul și am simțit imediat dureri la genunchi", a explicat campioana din Statele Unite.

În vârstă de 30 ani, Lindsey Vonn a reușit în această iarnă o revenire impresionată în circuitul mondial de schi alpin, înregistrând cinci victorii în Cupa Mondială, după o absență de 20 de luni și două operații la genunchi.

Bilanțul său la actuala ediție a Mondialului este, însă, unul dezamăgitor, cu numai o medalie de bronz cucerită la slalom super-uriaș, un loc 5 la coborâre și un abandon la super-combinată.

"Sunt dezamăgită, aceste Mondiale se dispută la mine acasă. Voi da ceea ce am mai bun în următoarele probe", a asigurat Vonn. AGERPRES 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Ucraina a doborât în două zile avioane multirol rusești în valoare de peste 130 de milioane de dolari

2 VIDEO Hai cu dezmembrarea! / O uzină rusă anunță că a trimis un tren cu tancuri de ultimă generație în Ucraina

3 De citit! Foarte interesante amănunte de la vârful Rusiei!

4 VIDEO Un analist militar rus s-a scăpat la TV: Ucraina va câștiga răboiul. Intenționează să lupte până la ultimul om / Oricât de mult am urî să recunoa…

5 Războiul care nu se vede....