Simona Halep - Daria Gavrilova, 2-6, 6-1, 6-2. Românca a pierdut primul set, apoi a făcut legea și S-A CALIFICAT

Simona Halep - Daria Gavrilova, 2-6, 6-1, 6-2. Românca a pierdut primul set, apoi a făcut legea și S-A CALIFICAT

 Simona Halep a evoluat, vineri, în turul al doilea al turneului de la Indian Wells, împotriva rusoaicei Daria Gavrilova. Constănțeanca s-a calificat în faza următoare, după o victorie în trei seturi: 2-6, 6-1, 6-2.

După ce a decis să rămână în SUA, pentru a evolua la turneul de la Indian Wells, în condițiile în care familia ei a trecut printr-un moment foarte greu, Simona Halep (locul 3 WTA) a debutat vineri seară, în turul secund, împotriva rusoaicei Daria Gavrilova (locul 106 WTA). Sportiva „tricoloră” a pierdut fără drept de apel primul act, scor 2-6, apoi nu i-a mai dat nicio șansă adversarei. Și-a adjudecat setul al doilea, scor 6-1, iar în decisiv a învins cu 6-2.

Halep o va întâlni în turul trei pe câştigătoarea meciului dintre sportivele americane Sachia Vickery (152 WTA) şi Varvara Lepchenko (31 WTA, a 26-a favorită).

Prin accederea în runda a treia, Simona Halep şi-a asigurat un premiu de 31.670 de dolari şi 65 de puncte WTA.

Tot în turul al doilea, Monica Niculescu va evolua, în această dimineață, de la ora 04.00, împotriva liderului mondial, Serena Williams (în direct la Dolce Sport 1).

De asemenea, Victor Hănescu (146 ATP), singurul român de pe tabloul principal, îl va întâlni de la ora 02.00, pe rusul Mikhail Youzhny (locul 64 ATP).


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”