Simona Halep a făcut spectacol pe zgura de la Madrid: 6-2, 6-0 cu Julia Gorges! Românca a câştigat 10 jocuri la rând

Simona Halep a făcut spectacol pe zgura de la Madrid: 6-2, 6-0 cu Julia Gorges! Românca a câştigat 10 jocuri la rând

Simona Halep a completat ziua perfectă a românilor de la Madrid, cu un succes categoric în faţa Juliei Gorges din Germania. De la 2-2 în primul set, românca a câştigat 10 jocuri la rând, pentru a se impune cu 6-2, 6-0! Este primul turneu al Simonei, după eşecul de la Stuttgart în faţa Kuzneţovei. „Am avut probleme la gleznă, dar acum sunt recuperată şi încrezătoare că pot câştiga câteva meciuri”, a spus Halep, pentru care urmează o partidă cu Lara Arruabarrena, din Spania.

Meciul a durat cu Julia Gorges doar o oră şi 2 minute. Halep a avut 16 lovituri direct câştigătoare, faţă de cele 12 ale lui Gorges şi a făcut de două ori mai puţine greşeli neforţate: 11 la 22!

„Antrenorul nu învaţă româneşte”
Simona Halep are un blog pe siteul WTA pe perioada turneului de la Madrid. Jucătoarea a vorbit aici şi despre relaţia ei cu antrenorul belgian Wim Fissette. Dacă la Australian Open n-a avut pe nimeni în lojă, la Madrid, Halep e însoţită de fratele ei, soţia acestuia, antrenorul Fissette, un antrenor de fitness şi un fizioterapeut!

La Madrid, Marius Copil a obţinut un succes imens , în faţa lui Marcel Granollers, iar Irina Begu a câştigat meciul cu chinezoaica Shuai Zeng.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale