Simona Halep, un model de inspirație pentru jucătoarele de mâine

Simona Halep, un model de inspirație pentru jucătoarele de mâine

Simona Halep, numărul trei mondial în tenisul feminin, este deja un model pentru copiii din lumea întreagă care practică acest sport și aspiră să ajungă la nivelul pe care românca l-a demonstrat în ultimii ani, fapt dovedit și la Singapore, unde Simona a participat la promovarea ediției din acest an a Turneului Campioanelor. Simona Halep a fost chestionată de două fetițe care joacă tenis și care i-au cerut sfaturi legate de ce trebuie să facă, deoarece sunt mici.

''Nu e un lucru rău că suntem mici. Suntem foarte rapide pe teren, ne putem mișca mai repede decât fetele înalte, avem abilitatea de a ajunge la toate mingile. Trebuie doar să lucrați mai mult la alergat, la musculatura picioarelor și să fiți în formă tot timpul, pentru că e important să nu vă accidentați'', a răspuns Halep.

Cealaltă micuță practicantă de tenis a întrebat, la rândul său: ''Crezi că într-o zi vom ajunge ca tine?''

''Da. Sunt destul de sigură că într-o zi veți ajunge ca mine. Mă bucur mult că vă doriți să fiți ca mine. Vă doresc mult noroc și să credeți în visul vostru'', a declarat Simona, care a primit din partea fetițelor un trofeu special.

''E un moment emoționant pentru mine, e plăcut să auzi că inspiri copiii. E bine să vezi că sunt mulți copii cărora le place tenisul, că visează să ajungă jucători profesioniști. Trebuie să crezi în tine că poți reuși și să muncești din greu pentru a realiza ce îți dorești'', a conchis Halep.

Simona Halep, finalistă ediției de anul trecut a Turneului Campioanelor de la Singapore, ocupă locul al treilea în ierarhia care asigură calificarea la ediția de anul acesta, programată în perioada 23 octombrie — 1 noiembrie. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...