Soția președintelui Iohannis: Suntem mândri de Simona Halep. Ne dorim cât mai multe "Simone" în tenis

Soția președintelui Iohannis: Suntem mândri de Simona Halep. Ne dorim cât mai multe "Simone" în tenis

Soția președintelui României, Carmen Iohannis, a premiat duminică seara mai mulți copii prezenți la turneul de tenis "Sibiu Open", prilej cu care a recunoscut că atât ea, cât și Klaus Iohannis sunt fani ai Simonei Halep și urmăresc meciurile jucătoarei, de câte ori au ocazia. "Suntem mândri de Simona. Ne dorim să avem cât mai multe 'Simone' în lumea tenisului și sper ca acest turneu să aducă tenisul în prim-plan și câți mai mulți părinți să își îndrume părinții către tenis", a declarat Carmen Iohannis.

Întrebată de corespondentul AGERPRES, dacă urmărește transmisiile televizate de la meciurile Simonei Halep, Carmen Iohannis a răspuns: "Când pot, da. În casă, cu soțul, ne uităm amândoi." Practicantă a tenisului de puțin timp, Carmen Iohannis a declarat că "nu este avansată, dar perseverează în acest sport."

"Nu sunt avansată, dar perseverez. Important în sport este să perseverezi și nu neapărat să câștigi, participarea contează. (...) Îmi dă o stare de bine și mă simt foarte bine, ca orice alt sport", a explicat soția președintelui Iohannis.

Carmen Iohannis îi îndeamnă pe părinți să își încurajeze copiii să facă sport.

"Mi-aș dori ca mulți copii să înceapă cu tenisul sau cu orice alt sport. Sportul este foarte important pentru toată lumea și ar trebui să se scrie cu litere de tipar și în inimile noastre pentru că ne aduce bucurie și ne face să ne simțim mult mai bine", a spus Carmen Iohannis.

Aflată duminică pe terenul de tenis al Clubului Pamira, unde are loc turneul "Sibiu Open", organizat de finul său, Marius Vecerdea, Carmen Iohannis i-a sfătuit pe copii să practice sportul, mai ales tenisul. Aici este locul unde obișnuiește să joace tenis și președintele Klaus Iohannis, de fiecare dată când vine la Sibiu.

"Sper ca de acum încolo să vă placă cât mai mult tenisul, să veniți tot mai des pe terenul de tenis și să participați la cât mai multe evenimente sportive și să nu uitați că sportul este un hobby pentru toată lumea și unul din cele mai frumoase hobby-uri. Felicitări și succes în continuare", a spus celor o sută de copii prezenți la festivitatea de premiere, Carmen Iohannis. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Documente secrete despre Olaf Scholz, noul cancelar al Germaniei

2 „Bula va exploda” / Avertismentul legendarului investitor Jeremy Grantham

3 Ce spune un șofer STB, sub protecția anonimatului, despre greva care a paralizat orașul, despre presiunile sin…

4 Generalii PSD înainte de ședința CSAT...

5 „Se vor întoarce acasă în sicrie de zinc” / Ucrainenii din apropierea graniței cu Rusia, pe picior de plecare sa…