Steaua, noul lider al Ligii I, după 2-0 cu FC Botoșani

Steaua, noul lider al Ligii I, după 2-0 cu FC Botoșani

Steaua București este din nou liderul Ligii I de fotbal, după ce a învins-o pe FC Botoșani cu scorul de 2-0 (2-0), duminică seara, pe Arena Națională, într-o partidă din etapa a 33-a. 

Steaua s-a impus prin golurile marcate de Fernando Varela (24) și Nicușor Stanciu (43), deși a jucat mai bine de o jumătate de oră în 9 oameni, după eliminările lui Andrei Prepeliță (54) și Alex Bourceanu (63), acesta pentru două cartonașe galbene în decurs de câteva minute, de la intrarea pe teren.

FC Botoșani a avut o bară, prin Paul Batin (81), dar steliștii s-au apărat foarte bine și au obținut o victorie care îi poate aduce un nou titlu de campioană.

FC Steaua București — AFC Botoșani 2-0 (2-0), "Arena Națională" — București
Au marcat: Fernando Varela (24), Nicușor Stanciu (43).
Cartonaș roșu: Andrei Prepeliță (Steaua, 54), Alex Bourceanu (Steaua, 63).
Arbitru: Marius Avram (București); arbitri asistenți: Bogdan Gheorghe (București), Florin Păunescu (Râmnicu Vâlcea); arbitri asistenți adiționali: Adrian Viorel Cojocaru (Galați), Ionuț Coza (Cernica); arbitru de rezervă: Mihai Marius Marica (Bistrița)
Observatori: Dan Victor Berbecaru (Râmnicu Vâlcea) — CCA, Marcel Vasile (București) — LPF.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…