Șumudică va fi prezentat oficial ca antrenor al Astrei Giurgiu

Șumudică va fi prezentat oficial ca antrenor al Astrei Giurgiu

Marius Șumudică va fi prezentat oficial, marți, la ora 17,00, ca antrenor al echipei de fotbal Astra Giurgiu, potrivit paginii oficiale de Facebook a clubului. ''Antrenorul Dorinel Munteanu și-a prezentat demisia după eșecul cu Gaz Metan Mediaș, iar astăzi conducerea clubului a decis numele noului antrenor: Marius Șumudică'', se arată în comunicat.

Șumudică va conduce primul antrenament în aceasta calitate, începând cu ora 17,00, când va fi și prezentat oficial, alături de staff-ul său, compus din Bogdan Andone și Cristian Petre.

Dorinel Munteanu preluase echipa în data de 4 martie, după plecarea lui Oleg Protasov și a condus echipa între etapele 20-28, înregistrând un bilanț de două victorii, trei egaluri și patru eșecuri. Munteanu a lăsat echipa tot pe locul 5, pe care o găsise, vicecampioana neavând nicio victorie în ultimele șase partide (trei egaluri, trei eșecuri).

Șumudică (44 ani) a antrenat-o în acest sezon pe Concordia Chiajna, dar a fost demis pe 5 aprilie, după 1-1 cu FC Brașov pe teren propriu, în etapa a 24-a.

Fostul atacant al Sportului și al Rapidului a mai antrenat-o pe Astra pe vremea când echipa juca la Ploiești.

Șumudică are ocazia de a debuta joi, în deplasare cu Petrolul Ploiești, în etapa a 29-a.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...