Supercupa României la handbal, câştigată de Ştiinţa Bacău la "masa verde" în faţa HCM Constanţa

Supercupa României la handbal, câştigată de Ştiinţa Bacău la "masa verde" în faţa HCM Constanţa

Supercupa României la handbal masculin revine vicecampioanei Ştiinţa Bacău, în urma unei decizii a Comisiei de Competiţii a FR Handbal, după ce campioana şi câştigătoarea trofeului, HCM Constanţa, a folosit la meciul din 26 august un jucător fără drept de joc.

Supercupa României la handbal, câştigată de Ştiinţa Bacău la "masa verde" în faţa HCM Constanţa (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

Jan Mateescu, preşedintele Comisiei de Competiţii a FR Handbal, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că echipa HCM Constanţa, care câştigase pe teren, în 26 august, cu scorul de 24-21, a fost informată despre decizie.

"A fost un complex de împrejurări la acel meci, HCM Constanţa l-a folosit fără drept de joc pe handbalistul Rakcevici. Marţi seară am avut şedinţa de comisie, în urma căreia s-a decis omologarea meciului cu 10-0 pentru Ştiinţa Bacău, care e noua câştigătoare a Supercupei României. Jucătorul de la HCM nu avea încă sosită cartea verde. HCM Constanţa a fost informată, iar trofeul va ajunge la Ştiinţa Bacău", a declarat Mateescu pentru MEDIAFAX.

Meciul dintre Ştiinţa Bacău şi HCM Constanţa s-a desfăşurat în 26 august, la Braşov, scorul final fiind de 24-21 pentru HCM. Oficialii de la HCM au ţinut neapărat să-l vadă la joc pe pivotul Rakcevici, chiar dacă acesta nu avea încă documentele oficiale de joc. Ştiinţa Bacău a contestat dreptul de joc al handbalistului, inclusiv după încheierea meciului, dar atunci nu s-a luat o decizie oficială.

Trofeul a fost decernat după meci, însă acum, în cel mai scurt timp, campioana trebuie să-l trimită spre Bacău, Ştiinţa fiind noua câştigătoare a Supercupei României.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Incident sexual între Gabriel Oprea și Kovesi? / Evenimentul ar fi avut loc în fostul birou al lui Ceaușescu de …

2 Val de vedete internate cu Covid la „Matei Balș”

3 „Mă simt mai bine” / Loredana Groza, postare din ambulanță

4 Citiți și voi ce manevre se fac pentru ca Leo de la Strehaia, fostul iubit al deputatei PSD Laura Vicol, să sc…

5 Citiți și voi ce avere are interlopul care i-a despicat capul cu sabia polițistului de la trupele speciale