Tenis: Forma mea crește de la meci la meci, afirmă Simona Halep

Tenis: Forma mea crește de la meci la meci, afirmă Simona Halep

Cea mai bună jucătoare română a momentului, Simona Halep, a declarat că forma sa este în creștere de la meci la meci, după ce s-a calificat, miercuri, în sferturile de finală ale turneului WTA de la Shenzhen (China), dotat cu premii totale de 500.000 de dolari.

Foto: (c) Then Chih Wey / XINHUA ARHIVA

''Sunt bucuroasă că am jucat mai bine decât am făcut-o în primul tur. Simt că forma mea crește de la o zi la alta, vreau să fiu mai bună de la meci la meci. Doresc să merg cât mai departe la acest turneu, pentru că îmi place și mă simt bine aici'', a declarat Halep, citată de site-ul WTA.

Simona Halep a avut nevoie de doar 62 de minute pentru a trece, cu 6-2, 6-2, de Natalia Vihlianțeva, o rusoaică de 17 ani, aflată pe locul 584 în lume.

Vihlianțeva, debutantă la un turneu WTA, grație unui wildcard, a fost lăudată de Halep pentru prestația sa.

"Nu a fost un meci ușor, pentru că ea (Vihlianțeva, n. red.) este o jucătoare bună și a evoluat foarte bine. A servit foarte bine'', a remarcat Halep.

În sferturi, Halep va juca împotriva sârboaicei Aleksandra Krunic, care a salvat șase mingi de meci în fața slovacei Anna Schmiedlova, pe care a învins-o cu 3-6, 7-6(1), 6-1, după ce a fost condusă cu 5-2 în setul secund.

Krunic (21 ani, 84 WTA) a mai jucat o dată cu Halep, anul trecut, la București, când românca s-a impus cu 6-2, 6-4 în optimile de finală.

AGERPRES (autor: Mihai Țenea, editor: Vlad Constantinescu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...