Tenis: Raluca Olaru și Anna Tatishvili, în finala probei de dublu la Linz (WTA)

Tenis: Raluca Olaru și Anna Tatishvili, în finala probei de dublu la Linz (WTA)

Perechea formată din jucătoarea română de tenis Raluca Olaru și americanca de origine georgiană Anna Tatishvili s-a calificat în finala probei de dublu din cadrul turneului WTA de la Linz (Austria), dotat cu premii totale de 250.000 de dolari, vineri seara, după victoria cu 4-6, 7-6 (3), 10-6 în fața cuplului Gabriela Dabrowski (Canada)/Alicja Rosolska (Polonia), cap de serie nr. 4.

Olaru și Tatishvili și-au asigurat 5.161 euro și 180 de puncte WTA, iar în finala de duminică vor înfrunta câștigătoarele din semifinala Annika Beck (Germania)/Caroline Garcia (Franța) — Marina Erakovic (Noua Zeelandă)/Anabel Medina Garrigues (Spania/N. 2).

Raluca Olaru (25 ani) are în palmaresul său trei titluri WTA la dublu, în 2008 la Tașkent (alături de ucraineanca Olga Savciuk), în 2011 la Acapulco (alături de ucraineanca Maria Koritțeva) și anul trecut la Nurnberg (alături de rusoaica Valeria Solovieva) și patru finale WTA: în 2008 la Budapesta (alături de germanca Vanessa Henke), anul trecut la Katowice (alături de Solovieva), anul acesta la Nurnberg și Baku, ambele alături de Shahar Peer (Israel).

AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”