Tenis: Raluca Olaru și Anna Tatishvili, semifinaliste în proba de dublu la BRD Bucharest Open

Tenis: Raluca Olaru și Anna Tatishvili, semifinaliste în proba de dublu la BRD Bucharest Open

Perechea alcătuită din românca Raluca Olaru și Anna Tatishvili (SUA) s-a calificat în semifinalele probei de dublu din cadrul turneului de tenis BRD Bucharest Open (WTA), dotat cu premii totale de 226.750 dolari, vineri, la Arenele BNR din Capitală, după ce a învins deținătoarele titlului, Elena Bogdan și Alexandra Cadanțu, cu 6-2, 6-1.

Campioanele de anul trecut au cedat după doar 48 de minute de joc în fața favoritelor numărul trei ale ediției actuale.

Olaru și Tatishvili, care au împreună un titlu câștigat la dublu, anul trecut, la Linz (Austria), vor juca în penultimul act la București cu cuplul Andreea Mitu/Patricia Țig, victorioase cu 6-3, 3-6, 10-5 în sfertul cu Cagla Buyukakcay (Turcia)/Viktorija Golubic (Elveția).

Pentru calificarea în semifinale, Olaru și Tatishvili și-au asigurat un cec de 3.435 dolari și 110 puncte WTA, în timp ce sfertfinalistele vor primi 1.820 dolari și 60 puncte WTA.

Primele finaliste ale probei de dublu sunt Oksana Kalașnikova (Georgia) și Demis Schuurs (Olanda), favoritele numărul patru, după 2-6, 6-0, 10-6 în semifinala cu Katerina Bondarenko (Ucraina)/Eva Hrdinova (Cehia). AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”