Tenis: Raluca Olaru și Michael Venus, în optimile probei de dublu mixt la Wimbledon

Tenis: Raluca Olaru și Michael Venus, în optimile probei de dublu mixt la Wimbledon

Perechea alcătuită din românca Raluca Olaru și neozeelandezul Michael Venus s-a calificat, luni, în optimile de finală ale probei de dublu mixt din cadrul turneului de tenis pe iarbă de la Wimbledon, al treilea de Mare Șlem al anului, după ce s-a impus cu 6-4, 6-2 în fața cuplului Jie Zheng (China)/Henri Kontinen (Finlanda), cap de serie numărul 15.

Olaru și Venus s-au impus în turul al doilea în doar 61 de minute. Cei doi și-au asigurat un cec de 6.000 de lire sterline, iar în optimi vor înfrunta principalii favoriți, americanii Mike Bryan și Bethanie Mattek-Sands, care au trecut cu 6-4, 6-1 de alt cuplu american, Nicholas Monroe/Madison Brengle.

Tot în optimi, Horia Tecău și slovena Katarina Srebotnik, favoriții numărul șase, vor întâlni cuplul Raven Klaasen (Africa de Sud)/Raquel Kops-Jones (SUA), cap de serie numărul 10.

Perechea româno-olandeză Florin Mergea/Michaella Krajicek a fost învinsă de cuplul Robert Lindstedt (Suedia)/Anabel Medina Garrigues (Spania), cu 3-6, 6-3, 6-2, luni, în runda a doua a probei de dublu mixt. AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”