Tenis: Victoria Azarenka, în semifinalele turneului WTA de la Brisbane

Tenis: Victoria Azarenka, în semifinalele turneului WTA de la Brisbane

Belarusa Victoria Azarenka s-a calificat în semifinalele turneului feminin de tenis de la Brisbane (Australia), dotat cu premii în valoare de 885.500 dolari, în urma victoriei în două seturi, 6-1, 6-2, înregistrată joi în fața italiencei Roberta Vinci, cap de serie numărul 8 la această competiție.

Azarenka, jucătoare care ar fi trebuit să o întâlnească optimile de finală de la Brisbane pe principala favorită, românca Simona Halep, nevoită să se retragă din cauza unor probleme medicale, o va avea ca adversară în penultimul act pe americanca Samatha Crawoford, învingătoare cu 6-3, 6-0 în partida cu germanca Andrea Petkovic.

Cealaltă semifinală le va aduce față în față pe spaniola Carla Suarez Navaro (nr. 6), învingătoare cu 4-6, 6-4, 7-5 în fața americancei Varvara Lepchenko, și pe germanca Angelique Kerber, a patra favorită a acestui turneu, care a dispus la rândul ei, cu 6-4, 6-4, de rusoaica Anastasia Pavliucenkova.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…