VIDEO Tenismena Sorana Cîrstea, în blocaj psihic: „Iar m-am îmuiat!”

VIDEO Tenismena Sorana Cîrstea, în blocaj psihic: „Iar m-am îmuiat!”

Sorana Cîrstea continuă perioada slabă din ultimele luni, fiind învinsă de buna sa prietenă Ana Ivanovici în primul tur al turneului de la Cincinnati. Faptul că a ajuns să joace cu o oponentă atât de redutabilă atât de devreme este o consecinţă a „retrogradării” Soranei până pe locul 80 în clasamentul WTA.
Românca a pierdut cu 6-1, 7-5, deşi a condus cu 4-1 în setul al doilea. Ivanovici a revenit pe tabelă, moment în care Cîrstea şi-a chemat antrenorul, pe Victor Ioniţă: „Ce se întâmplă? Iar m-am înmuiat!” (VEZI AICI VIDEO). Ioniţă nu a reuşit să o revigoreze pe Cîrstea care s-a ales cu un singur punct WTA, dar cu 7.200 de dolari pentru „performanţa” de a ieşi din primul tur.
Sorana Cîrstea a participat la trei turnee înaintea US Openului, ultimul Grand Slam al anului. Repetiţia pentru marea competiţie din New York a ieşit prost pentru jucătoarea de 24 de ani, care a ieşit din primul tur la Montreal şi la Cincinnati şi în turul doi la Washinghton. Ea mai are două săptămâni de pauză până la US Open (25 august-7 septembrie).

Simona Halep: "Nu am prietene în circuit!"

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Șeful Armatei Ucrainei se dă cocoș: Putem distruge şapte tancuri ruseşti în 36 de secunde

2 Două femei, una frumoasă, una...

3 Așa o fi?

4 Un colier uman?

5 Oligarhii ruși au pierdut 7 miliarde de dolari într-o singură zi!