World Snooker intenționează să organizeze prima ediție a Campionatului European la București

World Snooker intenționează să organizeze prima ediție a Campionatului European la București

World Snooker intenționează să organizeze la București, în luna octombrie a anului 2016, prima ediție a Campionatului European rezervat jucătorilor profesioniști de snooker, a anunțat, sâmbătă, într-o conferință de presă, Adrian Thiess, organizatorul meciului demonstrativ dintre Ronnie O'Sullivan și Stuart Bingham din Capitală.

"World Snooker se află în discuții avansate cu McCann Thiess în vederea organizării la București a primei ediții a Campionatului European. Acesta va fi al doilea turneu ca importanță desfășurat în Europa și va deveni unul dintre cele mai mari evenimente din calendarul World Snooker. Ar fi extraordinar să putem organiza acest turneu la București", se arată într-un comunicat de presă al forului mondial de snooker prezentat, sâmbătă, de Adrian Thiess.

Prezent la București pentru meciul demonstrativ cu Stuart Bingham, cvintuplul campion mondial Ronnie O'Sullivan speră să participe anul viitor la Campionatul European. "Este o veste mare că România va organiza anul viitor Campionatul European, ceea ce este fantastic pentru snooker. Va fi un eveniment fantastic la care îmi doresc să particip și eu", a spus el.

De asemenea, Stuart Bingham a declarat, sâmbătă, că organizarea Campionatului European la București îi va bucura pe fanii snooker-lui din România. "Este o veste extraordinară faptul că anul viitor, în octombrie, Bucureștiul va găzdui Campionatul European de snooker", a precizat Bingham.

Meciurile demonstrative dintre Ronnie O'Sullivan și Stuart Bingham, din cadrul evenimentului intitulat "Snooker Titans", sunt programate în această seară, de la ora 19,00, și duminică, 22 noiembrie, de la ora 20,00, la Circul Globus din Capitală. Partidele vor fi conduse de Michaela McInnes (Tabb), prima femeie care a arbitrat o finală de Campionat Mondial de snooker, în 2007. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...