Accident tragic în judeţul Buzău/Trei handbaliști de la CSU Târgoviște au murit și 11 persoane au fost rănite

Accident tragic în judeţul Buzău/Trei handbaliști de la CSU Târgoviște au murit și 11 persoane au fost rănite

Accident tragic în judeţul Buzău, la ieşirea din Râmnicu Sărat. Trei sportivi de la echipa de handbal CSU Târgovişte au murit şi 11 persoane au fost rănite după ce un camion încărcat cu cherestea s-a răsturnat peste microbuzul handbaliştilor

Trei persoane au decedat și 11 au fost rănite după ce un autocamion cu cherestea s-a răsturnat duminică noaptea pe DN 2, la intrarea în Râmnicu Sărat, peste un microbuz de transport persoane.

În microbuz erau sportivi din Târgoviște. Cinci dintre răniți au fost transportați la Spitalul de Urgență, la Spitalul Pantelimon și la Spitalul Bagdasar-Arseni. Alți trei răniți au fost externați din Spitalul Municipal Râmnicu Sărat și trei au rămas în spitalele din județul Buzău, unul la Râmnicu Sărat și alți doi la Spitalul Județean de Urgență Buzău.

La fața locului, ISU Buzău a trimis 7 autospeciale, dintre care două de descarcerare, una de transport victime multiple, două ambulanțe SMURD, o autospecială de stingere incendii, o autospecială de primă intervenție și comandă. Ulterior, forțele au fost suplimentate cu un modul SMURD din județul Vrancea și cu două autospeciale transport persoane victime multiple de la ISU București-Ilfov. De asemenea, SAJ Buzău a trimis 6 salvări la fața locului.

Conform pompierilor, 14 persoane au fost încarcerate în urma accidentului. Intervenția a fost extrem de dificilă, întrucât autocamionul cu lemne era răsturnat peste microbuz.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa