Adrian Sobaru, AUDIAT la Parchetul Judecătoriei Sectorului 1

Adrian Sobaru, AUDIAT la Parchetul Judecătoriei Sectorului 1

Adrian Sobaru a fost dus de poliţişti, joi, la Parchetul Judecătoriei Sectorului 1, pentru a fi audiat, urmând ca procurorii să decidă dacă vor cere instanţei arestarea lui preventivă sau dacă va fi cercetat sub control judiciar.

Adrian Sobaru (Imagine: Octav Ganea/ Mediafax Foto)

Angajatul TVR Adrian Sobaru a fost reţinut miercuri seară de către poliţişti , pentru distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, după ce a rupt cu maşina o barieră de acces de la sediul Guvernului.

Poliţiştii l-au adus joi dimineaţă pe Sobaru din arest la Parchetul Judecătoriei Sectorului 1, unde va da o declaraţie în faţa procurorilor. La finalul audierilor, procurorii vor decide dacă vor cere instanţei să emită un mandat de arestare pe numele lui Sobaru sau dacă acesta va fi pus în libertate, după expirarea ordonanţei de reţinere emisă miercuri, pentru 24 de ore.

La intrarea în sediul Parchetului, Adrian Sobaru nu a făcut nicio declaraţie. Avocatul acestuia a venit la Parchetul Judecătoriei Sectorului 1 pentru a fi prezent la audieri.

Angajatul TVR Adrian Sobaru, care în 2010 s-a aruncat de la balconul sălii de plen a Parlamentului într-o tentativă de sinucidere în semn de protest, a intrat miercuri cu maşina în poarta de la Palatul Victoria . După ce a rupt bariera, Sobaru a intrat cu maşina în curtea Palatului Victoria, unde a mai mers câteva zeci de metri.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Jurnalistul Pro TV, reținut pentru 24 de ore / Marius Buga este acuzat de o faptă oribilă

2 Greu de digerat / S-a aflat cum l-au prins polițiștii pe jurnalistul Pro TV Marius Buga

3 Jurnalistul Pro TV Marius Buga a fost arestat pentru 30 de zile / Detalii greu de digerat din dosarul de act sexual

4 Foarte interesante amănunte...

5 Foarte interesante amănunte...