ALARMĂ/Fostul şef al EADS Germania a fost pus sub ACUZARE

ALARMĂ/Fostul şef al EADS Germania a fost pus sub ACUZARE

Fostul director al EADS, Stefan Zoller, a fost pus sub acuzare în Germania pentru dare de mită în România şi Arabia Saudită în cadrul contractelor încheiate pentru securizarea frontierelor celor două state, susțin surse din Procuratura de la Muenchen citate de publicația germană Der Spiegel.
 
  Informaţia nu a fost confirmată încă oficial de Procuratură, iar fostul director a negat.

Săptămâna trecută, procurorii de la Munchen au confirmat că în luna octombrie au derulat percheziţii la filiale ale Airbus Defence and Space, fosta EADS, iar reprezentanţi ai companiei au anunţat că, la rândul lor, au deschis o anchetă internă.


Stefan Zoller (dreapta) alături de un oficial francez al EADS, Louis Gallois, în septembrie 2007, la inaugurarea unui nou sediu al companiei la periferia Parisului


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…