Angelina Jolie de România, acuzată de un taximetrist că l-a violat, a fost condamnată definitiv
Angelina Jolie de România, acuzată de un taximetrist că l-a violat, a fost condamnată definitiv

Tânăra a fost condamnată definitiv

Judecătorii au decis, azi, că Luminiţa Perijoc, din Tulcea, se face vinovată de tentativă la omor asupra taximetristului Nicolae Stan, şi a primit patru ani de închisoare cu suspendare. a fost condamnată definitiv, scrie evz.ro.

Iniţial, sexi-violatoarea Luminiţa Perijoc a fost suspectată că ar fi vrut să-l violeze pe taximetrist, însă procurorii au decis scoaterea femeii de sub urmărire penală pentru săvârşirea infracţiunilor de viol şi lipsire de libertate în mod ilegal. Pe data de 1.11.2013, Tribunalul Tulcea a condamnat-o la cinci ani de închisoare. Decizia tribunalului a fost atacată la Curtea de Apel Constanţa. Azi, instanţa constănţeană a decis condamnarea femeii la patru ani de închisoare cu suspendare condiţionată.

Din referatul procurorilor reiese că „în noaptea de 22/23 august 2012, în jurul orei 00.20, pe fondul consumului exagerat de băuturi alcoolice şi a unui conflict spontan din motive pasionale, inculpata Perijoc Luminiţa i-a aplicat două lovituri cu un cuţit în zona capului părţii vătămate S.N., taximetrist, pe care o invitase în locuinţa în care inculpata locuia singură.

Taximetristul a reuşit să se refugieze în bucătărie, de unde a apelat Serviciul de Urgenţă 112, alertând organele de poliţie şi ambulanţa. Atât victima, cât şi inculpata au fost internate în acea noapte la Spitalul Judeţean de Urgenţă Tulcea, unde fiecare a beneficiat de îngrijiri de specialitate. Deoarece plângerea părţii vătămate cu privire la comiterea şi a infracţiunilor de viol şi lipsire de libertate nu s-a coroborat cu niciun mijloc de probă, s-a dispus scoaterea de sub urmărire penală a inculpatei Perijoc Luminiţa pentru aceste două fapte”.  

 

Sursa: realitatea.net

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Când intervine FBI e groasă / Amănunte sulfuroase din dosarul DNA care-l vizează pe Dragnea

2 Se făcuse sârma ghem știți voi unde? / Moldoveanca s-a operat de urgență la un spital privat / Atenție, n-a scris …

3 Date și amănunte care dau fiori...

4 România jefuită / Cât a încasat Anca Alexandrescu de la KazMunayGas, kazahii pe care Ponta i-a iertat de 600 mil…

5 Studiu britanic care dă de gândit: Persoanele care au avut COVID-19 pot avea imunitate cel puțin cinci luni, d…