Antonescu, despre Băsescu: Mă gândesc cum poate dormi liniștit când vede ce se întâmplă cu Monica Ridzi

Senatorul PNL Crin Antonescu a comentat luni revenirea pe scena politică a fostului președinte Traian Băsescu, întrebându-se cum poate dormi Băsescu liniștit când vede ce se întâmplă cu Monica Iacob Ridzi, fost ministru al Tineretului.

"Să fie sănătos și să dea din el tot ce e mai bun, dar nu pe scena politică, pentru că acolo a dat. Domnul Băsescu este, probabil că acum o văd și cei mai înverșunați susținători ai domniei sale, domnul Băsescu este o rușine și dacă stau și mă gândesc cum poate dormi liniștit numai când vede ce se întâmplă, să spunem, cu biata Monica Ridzi? Mi-e peste mână fie să și glumesc despre domnul Băsescu", a spus Antonescu la Palatul Parlamentului, întrebat ce părere are despre revenirea pe scena politică a lui Traian Băsescu.

Fostul ministru al Tineretului și Sportului Monica Iacob Ridzi a fost condamnată definitiv de Înalta Curte de Casație și Justiție la 5 ani de închisoare cu executare în dosarul în care este acuzată de abuz în serviciu în legătură cu organizarea Zilei Tineretului din 2009. AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Judecați voi! / Ciolacu, singurul invitat la Ambasada Franței care nu a purtat mască de protecție

2 Rareş Bogdan pune degetul pe rană: „Vom asista la infectări în masă și asta din cauza incoerenței și inconștie…

3 Cică imaginile acestea ar fi de azi-noapte, din Senatul României

4 „Eu o să fiu acela care o să te îngroape lângă un porc într-un mormânt de piatră! / Un dement se angajează să-l …

5 Priviți, s-au dat de gol! / Protestatarii anti-COVID s-au oprit în fața Ambasadei Rusiei ca să aplaude