Aproape 200 de oameni s-au strâns în Piaţa Universităţii. Ponta, nu uita, o să ajungi la DNA! Ieşim în oraş, pleacă Victoraş! Parlament penal, marş la tribunal! , scandează protestatarii

Aproape 200 de oameni s-au strâns în Piaţa Universităţii. Ponta, nu uita, o să ajungi la DNA! Ieşim în oraş, pleacă Victoraş! Parlament penal, marş la tribunal! , scandează protestatarii

UPDATE/

Protestatarii scandează:

Ponta, nu uita, o să ajungi la DNA!

Ieşim în oraş, pleacă Victoraş!

Parlament penal, marş la tribunal!

DNA curăță politica.

Presa şi jandarmeria apără hoția.

Anticipate! NU se mai poate!

Mai mulţi locuitori din Bucureşti, Cluj şi Constanţa au anunţat pe reţeaua de socializare Facebook că urmează să organizeze un protest împotriva imunităţii parlamentare. Evenimentul va avea loc miercuri, la ora 18:00, în Piaţa Universităţii din Bucureşti şi vineri, la aceeaşi oră, în Piaţa Unirii din Cluj şi Prefectura din Constanţa.

 Până la această oră, în Piața Universității din Capitală s-au adunat aproximativ 200 persoane, majoritatea tineri. Oamenii stau în grupulețe și protestează pașnic.

Atât în fața Teatrului Național, cât și în Piață, sunt grupuri de jandarmi, numărul lor fiind mai mare decât cel al protestatarilor.

”Parlament penal, marș la tribunal”, scandează oamenii în piață.

 Vineri la ora 18.00 clujenii vor protesta împotriva imunității în Piața Unirii din Cluj-Napoca, se anunță pe pagina  Protest împotriva IMUNITATII parlamentare .

 În Constanța, protestatarii au ca loc de întâlnire Prefectura

”Pe 16 noiembrie 2000 de constănţeni au ieşit în stradă şi au spus tare şi clar "NU" corupţiei şi mafiei! Se pare că iar au uitat că sunt doar nişte angajaţi ai poporului, ci nu conducătorii lor! Astăzi s-a umplut paharul. Din nou!  Vineri 27 martie la ora 18:00 va aşteptăm să ne plimbam împreună prin faţă Prefecturii Constanţa dacă v-aţi săturat să fiţi manipulaţi şi conduşi de penali!”, arată organizatorii evenimentului.

Dan Şova a scăpat de arestarea preventivă

În cazul fostului ministru al Transporturilor, voturile senatorilor au fost 79 pentru ridicarea imunităţii, iar 67 pentru respingerea cererii de arestare DNA. Potrivit Constituăţiei,art. 76, precizează că hotărârile se adoptă cu votul majorităţii membrilor prezenţi din fiecare Cameră. În acest context, Dan Şova ar putea fi arestat, însă procesul verbal întocmit de Senat este realizat pe baza Regulamentului Senatului care prevede ca hotărârile să fie adoptate cu votul a jumătate din numărul total al senatorilor.



Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Când intervine FBI e groasă / Amănunte sulfuroase din dosarul DNA care-l vizează pe Dragnea

2 Se făcuse sârma ghem știți voi unde? / Moldoveanca s-a operat de urgență la un spital privat / Atenție, n-a scris …

3 România jefuită / Cât a încasat Anca Alexandrescu de la KazMunayGas, kazahii pe care Ponta i-a iertat de 600 mil…

4 Date și amănunte care dau fiori...

5 Ciolaniada liberală / Guvernul Cîţu porneşte morişca nepotismului de stat