Arad: Pui de pisică, operat la cap pentru extragerea unui proiectil metalic tras cu praştia

Arad: Pui de pisică, operat la cap pentru extragerea unui proiectil metalic tras cu praştia

Un pui de pisică a fost operat, vineri, de o echipă de medici veterinari din Arad, după ce a fost găsit pe stradă grav rănit, având în craniu un proiectil metalic care ar fi fost tras cu o praştie, iar medicii afirmă că vor depune o sesizare penală pentru prinderea agresorului, relatează Mediafax.

Un pui de pisică a fost găsit pe o stradă din Arad de către un bărbat care îşi plimba câinele şi, pentru că plângea şi era rănit, l-a dus la o clinicăv eterinară, unde medicii au decis să îl opereze la cap, dupăce radiografiile au evidenţiat prezenţa unui proiectil metalic înfipt în craniu, transmitec orespondentul MEDIAFAX.

"La început am crezut că e glonţ în craniu şi am hotărât să facem operaţie, descoperind acest proiectil metalic care intrase în calota craniană cu tot cu piele. După extracţie, l-am studiat şi credem că a fost tras cu o praştie. Este evident un caz de cruzime împotriva unui animal", a declarat medicul veterinar Willi Glaser.

El a spus că puiul de pisică, în vârstă de aproximativ două luni, îşi va reveni şi va fi păstrat la cabinet ca animal de companie.

Medicii clinicii spun că au redactat o sesizare penală, pe care o vord epune la Poliţie, cerând să fie găsit autorul faptei.

Poliţiştii arădeni afirmă că au mai existat cazuri de cruzime împotriva animalelor în judeţ, iar suspecţii riscă închisoare între trei luni şi un an.

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Este timpul ca Vova să se îmbolnăvească”. Dezvăluirile unui oligarh rus despre uneltirile de la Kremlin împotriva lui Putin

2 VIDEO Trupele ucrainene au spart apărarea rușilor în regiunea nord-estică Harkov

3 Se pregătește ceva? Americanii trebuie să părăsească „imediat” Rusia, cere chiar ambasada SUA de la Moscova, existând riscul să nu mai poată ieși

4 VIDEO Un nou „succes” / Rușii din filmare și-au aruncat în aer camarazii!

5 Rușii sună să se predea, înainte de a ajunge pe front. Trimiși la război fără antrenament și fără mâncare: mărturii din prima linie