Bănicioiu: Să nu creăm aglomerație în centrele de donare de sânge, să ne concentrăm eforturile pentru zilele următoare

Bănicioiu: Să nu creăm aglomerație în centrele de donare de sânge, să ne concentrăm eforturile pentru zilele următoare

Ministrul Sănătății, Nicolae Bănicioiu, a făcut, sâmbătă dimineață, un apel către bucureșteni să nu aglomereze centrele de donare de sânge și să își concentreze eforturile pentru zilele următoare, când va fi de asemenea nevoie de sânge. 

ALERTĂ LIVE UPDATE Incendiu la clubul Colectiv din Capitală — Arafat: 27 de persoane au murit, 184 au fost transportate la spital, 146 au rămas internate (FOTO / VIDEO)

"Facem însă un apel pentru a nu crea aglomerație si pentru a conserva eforturile și pe zilele următoare, când vom avea nevoie de cantități suplimentare de sânge. Deci, să nu ne ducem toți în momentul de față, ci să conservăm efortul pentru zilele următoare. În momentul de față, este asigurat necesarul și vreau să vă spun că sunt cele 3 centre unde se pot duce cei care vor să doneze sânge: este centrul din strada Constantin Caracaș, numărul 2, care este deschis astăzi; centrul de la Spitalul Militar, la fel, deschis de la 7,00 dimineața și centrul de la Spitalul Universitar, la fel, deschis de la ora 8,00 dimineața", a anunțat Bănicioiu, la Palatul Victoria. Acesta a mai spus că "solidaritatea bucureștenilor este extraordinară și de apreciat".  

"Noi am comunicat că îi așteptăm pe oameni să doneze de la ora 8,00 de dimineața, foarte mulți dintre ei au venit încă de azi-noapte și, practic, centrul de transfuzii București a fost deschis de la unu și jumătate de azi-noapte", a precizat ministrul Sănătății.  AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Dăncilă aruncă în aer PSD! Dezvăluiri fără perdea despre „păpușile” din fruntea partidului

2 SURSE Nicuşor Dan l-a dat afară din sala de şedinţe pe gândacul plantat de Firea, directorul economic al ALPAB…

3 Capra se crede crocodil / Olivia Steer îl ceartă pe Mircea Cărtărescu că nu știe să scrie!!! Răspunsul de mare b…

4 Categoria „valori” / 181 de ani de închisoare, în Spania, pentru doi interlopi care în România ar fi luat, prob…

5 „Și la vaccinare unii sunt mai cetățeni ca alții” / Laura Ștefan dezvăluire incredibilă care arată în ce căcat d…