Bănicioiu: Să nu creăm aglomerație în centrele de donare de sânge, să ne concentrăm eforturile pentru zilele următoare

Bănicioiu: Să nu creăm aglomerație în centrele de donare de sânge, să ne concentrăm eforturile pentru zilele următoare

Ministrul Sănătății, Nicolae Bănicioiu, a făcut, sâmbătă dimineață, un apel către bucureșteni să nu aglomereze centrele de donare de sânge și să își concentreze eforturile pentru zilele următoare, când va fi de asemenea nevoie de sânge. 

ALERTĂ LIVE UPDATE Incendiu la clubul Colectiv din Capitală — Arafat: 27 de persoane au murit, 184 au fost transportate la spital, 146 au rămas internate (FOTO / VIDEO)

"Facem însă un apel pentru a nu crea aglomerație si pentru a conserva eforturile și pe zilele următoare, când vom avea nevoie de cantități suplimentare de sânge. Deci, să nu ne ducem toți în momentul de față, ci să conservăm efortul pentru zilele următoare. În momentul de față, este asigurat necesarul și vreau să vă spun că sunt cele 3 centre unde se pot duce cei care vor să doneze sânge: este centrul din strada Constantin Caracaș, numărul 2, care este deschis astăzi; centrul de la Spitalul Militar, la fel, deschis de la 7,00 dimineața și centrul de la Spitalul Universitar, la fel, deschis de la ora 8,00 dimineața", a anunțat Bănicioiu, la Palatul Victoria. Acesta a mai spus că "solidaritatea bucureștenilor este extraordinară și de apreciat".  

"Noi am comunicat că îi așteptăm pe oameni să doneze de la ora 8,00 de dimineața, foarte mulți dintre ei au venit încă de azi-noapte și, practic, centrul de transfuzii București a fost deschis de la unu și jumătate de azi-noapte", a precizat ministrul Sănătății.  AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 „Un pat matrimonial mare în care o femeie se află peste un bărbat şi îi face sex oral, şi alţi trei tineri ca…

3 Răsturnare de situație în dosarul privind accidentul în care a fost implicat ministrul Lucian Bode. Una dintre…

4 Așa o fi?

5 Cere șpăgile înapoi! / Aici s-a ajuns! Ca el sunt mii în România! / 3000 de euro angajarea, muncă la vilă, etc...