Bărbat spânzurat găsit în Bușteni; acesta ar putea fi socrul lui Bălășescu (surse)

Bărbat spânzurat găsit în Bușteni; acesta ar putea fi socrul lui Bălășescu (surse)

Un bărbat spânzurat a fost găsit vineri după-amiază în stațiunea prahoveană Bușteni, din datele de la fața locului rezultând că victima ar fi socrul lui Mihai Bălășescu, găsit mort la începutul lunii septembrie, au declarat pentru AGERPRES surse oficiale.

Potrivit acestora, trupul neînsuflețit a fost găsit de un turist în Bușteni în zona telecabinei, autoritățile luând în calcul ipoteza ca bărbatul spânzurat să fie socrul lui Bălășescu.

Conform surselor citate, autoritățile au anunțat procurorul care se ocupă de cazul lui Bălășescu, urmând să stabilească cu exactitate identitatea victimei.

Mihai Bălășescu, fost secretar general adjunct al PNL, a fost găsit mort, la începutul lunii septembrie, într-o locuință din Bragadiru, județul Ilfov, principala ipoteză fiind crima. Principalul suspect în cazul decesului lui Mihai Bălășescu este fostul său socru , potrivit unor surse judiciare.

Lidia Cernătescu, avocata lui Mihai Bălășescu, a declarat, la un post de televiziune, că acesta avea un conflict atât cu fostul socru, dar și cu fosta soție Ana Maria Burghel.

Conflictul era legat de modul în care au fost împărțite bunurile între Mihai Bălășescu și Ana Maria Burghel, după ce aceștia au divorțat.

Principalul motiv de ceartă îl constituia faptul că Mihai Bălășescu a câștigat la partaj o mașină, care era însă în posesia socrului său.

Avocata susține că, după partaj, Mihai Bălășescu a început să primească amenințări de la fosta soție și sora acesteia, care avea un prieten recidivist.

De cealaltă parte, Ana Maria Burghel, cea de-a patra soție a lui Mihai Bălășescu, susține că acesta avea un comportament violent față de ea, astfel încât a hotărât să divorțeze.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria