Bărbatul care a omorât un agent de pază şi l-a înjunghiat pe patronul unui local, arestat

Bărbatul care a omorât un agent de pază şi l-a înjunghiat pe patronul unui local, arestat

Bărbatul care a omorât un agent de pază şi l-a înjunghiat pe patronul unui local, arestat / FOTO: nouzhd.ro.

Magistraţii Tribunalului Hunedoara au emis, luni după-amiază, mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, în lipsă, pentru omor şi tentativă de omor, pe numele bărbatului care a omorât, duminică dimineaţă, un agent de pază şi a înjunghiat patronul unui local din Vulcan.

"Mandatul de arestare a fost emis în lipsă, pentru 30 de zile. Decizia instanţei nu este definitivă, putând fi atacată cu recurs în 48 de ore de la comunicare", a declarat purtătorul de cuvânt al Tribunalului Hunedoara, Ildiko Glăman.

Agresorul nu a fost prezent în instanţă, el fiind internat la Secţia Terapie Intensivă a Spitalului de Urgenţă din Petroşani, unde este păzit în salon de poliţişti, deoarece medicii nu şi-au dat acordul pentru a fi transportat în arest după ce a fost reţinut luni dimineaţă.

Conflictul, în urma căruia un agent de pază şi-a pierdut viaţa, a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, în faţa unui local din municipiul Vulcan, iar în altercaţie au fost implicate trei persoane.

Din primele cercetări reieşea că scandalul a avut loc pe fondul consumului de alcool, agentul de pază şi patronul localului încercând să scoată un client recalcitrant din bar. Potrivit anchetatorilor, agentul de pază care a murit avea 26 de ani. Tânărului i-a fost secţionată artera femurală de către agresor, ulterior clienţii din local intervenind şi imobilizându-l pe agresor, care a fost rănit.

Patronul localului, înjunghiat şi el, a fost transportat la Spitalul de Urgenţă din Petroşani, unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale. La acelaşi spital a ajuns şi agresorul, care are 24 de ani.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului Tribunalului Hunedoara, procurorul Mirela Negruţiu, a declarat, luni, că agresorul a fost audiat de anchetatori şi a spus că a avut o dispută verbală cu victimele, astfel că a plecat acasă, de unde a luat cuţitul şi apoi s-a întors în local, iar când aceştia au încercat să îl evacueze i-a înjunghiat.

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…