Bărbatul care a ucis un taximetrist în Berceni, prins de polițiști după aproape 4 ani

Un bărbat de 31 de ani a fost prins vineri de polițiști, la aproape patru ani după ce a înjunghiat un taximetrist în cartierul Berceni. Procurorii criminaliști din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București au dispus vineri punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea inculpatului, în vârstă de 31 de ani, pentru o perioadă de 24 de ore, informează un comunicat al PTB remis AGERPRES.

Din probele administrate până în prezent a rezultat că, în data de 4 octombrie 2011, în jurul orelor 13,20, într-un taxi, inculpatul i-a aplicat mai multe lovituri de cuțit victimei, în zonele cervicală și toracică, provocând moartea acesteia în urma leziunilor suferite.

Cercetările au fost efectuate cu sprijinul de specialitate al Serviciului Român de Informații, Unității Teritoriale de Analiza Informațiilor, Institutului Național de Criminalistică și Serviciului Criminalistic din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.

În ziua de 4 octombrie 2011, în jurul orei 13,20, pe bulevardul Obregia din sectorul 4, un taximetrist în vârstă de 59 de ani a fost ucis cu mai multe lovituri de cuțit, în propriul autoturism.

"Pe parcursul urmăririi penale efectuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, procurorii criminaliști din cadrul PTB și ofițerii de poliție din cadrul DBPMB — Serviciul Omoruri au audiat numeroase persoane (peste o sută), în vederea identificării autorului faptei", se arată în comunicat.

Totodată, pe lângă alte activități specifice, au fost vizionate imaginile surprinse de zeci de camere de supraveghere în vederea reconstituirii traseului urmat de victimă, de la ultimul punct în care i-a fost observată prezența (Piața Obor) până la locul faptei.

În plus, au fost verificate numeroase informații în legătură cu posibilul agresor, furnizate inclusiv prin intermediul mass-media, cazul fiind unul intens mediatizat.

AGERPRES

 

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Demență pură / Mungiu-Pippidi a ajuns trompeta PSD și-i atacă pe români numindu-i „lumpendiaspora” / Sputnik a pre…

2 Fraților, asta e dementă! / Dan Alexe o dă în vileag pe pesedista Carmen Avram, pe care o acuză de hoție și impo…

3 Verișoara lui Tătaru l-a impus ca administrator la Antibiotice SA, cu 2500 de Euro lunar, pe cumătrul ministru…

4 Citiți! Un singur cuvânt: Mafie!

5 VIDEO Protest al „valorilor” angajate de PSD la Ministerul Dezvoltării, după ce au primit ordinele de „evacuar…

recomandări

Te ia DNA: Radu Mazăre

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

10+ Fotografii nepublicate din arhiva National Geographic