Băsescu: Vor mai fi surprize în dosarul Microsoft, inclusiv persoane

Băsescu: Vor mai fi surprize în dosarul Microsoft, inclusiv persoane

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, răspunzând unei întrebări, că în dosarul Microsoft vor mai apărea surprize, inclusiv persoane.

Băsescu: Vor mai fi surprize în dosarul Microsoft, inclusiv persoane (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Şeful statului a negat, la Realitatea TV , că în dosarul Microsoft s-au primit dosare de la FBI. "Cea mai complexă informaţie am avut-o în 2009 legată de posibilă fraudare şi acea informaţie într-o manieră mult mai în detaliu a fost transmisă DNA şi de acolo a început uşor, uşor", a afirmat preşedintele Traian Băsescu , precizând că informarea a venit de la serviciile româneşti.

Întrebat dacă vor mai fi surprize în acest dosar, Băsescu a spus: "Da, vor mai fi".

Întrebat dacă e vorba inclusiv despre persoane, preşedintele a replicat scurt: "Inclusiv persoane".

Întrebat dacă EADS este un dosar mai extins decât Microsoft, preşedintele a declarat că nu vrea să vorbească despre un dosar aflat în investigaţie, dar a confirmat că este.

"Am luat date din urmă pentru că am avut tot dosarul Microsoft acum şi am constatat că 9 firme şi persoane private, deci vorbesc dintre cei care au purtat comisioanele, sunt şi destul de comuni în informările pe care le-am avut despre Microsoft. Am găsit în Microsoft oameni pe care i-am regăsit şi în informări negative făcute pe EADS, făcute de structurile de securitate, nu ne ascundem acum", a spus Băsescu.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”