Blaga: ACL cere PSD ca Legea amnistierii şi graţierii să nu mai stea ”la dospit”, ci să fie respinsă

Blaga: ACL cere PSD ca Legea amnistierii şi graţierii să nu mai stea ”la dospit”, ci să fie respinsă

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, la finalul şedinţei ACL, că parlamentarii PNL şi PDL vor solicita ca Legea amnistierii şi graţierii să nu mai fie ”ţinută la dospit” de către PSD, ci să fie supusă votului în plenul Camerei Deputaţilor şi respinsă.

Blaga: ACL cere PSD ca Legea amnistierii şi graţierii să nu mai stea ”la dospit”, ci să fie respinsă (Imagine: Shutterstock)

”Vom cere, după alegerea noului Birou al Camerei, punerea pe ordinea de zi cât mai rapid a legii graţierii şi amnistierii, pentru că ne putem aştepta ca domnul Ponta să se gândească să suspende pentru vreo două ore şi Codul penal, ca să-şi rezolve problemele pe care le are cu principalii lui susţinători”, a declarat Blaga.

Liderul PDL a menţionat că ACL va vota pentru respingerea proiectului de lege astfel încât acesta să nu mai fie ţinut ”la dospit” de către PSD.

De asemenea, el a menţionat că se va solicita repunerea pe ordinea de zi a Camerei Deputaţilor proiectul de lege prin care se anulează taxa suplimentară de 7 eurocenţi acciză la carburant şi taxa pe stâlp.

La rândul său, preşedintele PNL, Klaus Iohannis, a spus că ACL va solicita din nou ca voturile pentru ridicarea imunităţii parlamentarilor să fie ”la vedere”, dar şi promovarea votului prin corespondenţă şi a legii prin care prima intabulare a terenurilor ar fi gratuită.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Aceasta este România adevărată, nu cea din presa panicardă

2 Așa o fi?

3 Scandal cu lături la vârful Mafiei din sindicate / Marioneta lui Surugiu de la SNAP a rupt lanțul! / Surugiu are s…

4 Așa o fi?

5 „Valori” mondiale / Vasluiul dă cea mai tânără bunică din lume, la doar 23 de ani