Botoșani: Un polițist a condus mașina de serviciu timp de șapte ani fără să dețină permis

Botoșani: Un polițist a condus mașina de serviciu timp de șapte ani fără să dețină permis

Un polițist din Botoșani este cercetat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani pentru abuz în serviciu, conducere fără permis în formă continuată, fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals, după ce timp ce șapte ani a condus mașina de serviciu cu un permis fals.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului, procurorul Iulian Chihaia, procurorii au dispus începerea urmării penale in rem cu privire la faptele săvârșite de agentul Florin Istina, care deținea funcția de șef de post la Postul de Poliție Gorbănești.

'S-a reținut că începând din anul 2008 până în prezent respectivul agent a condus în repetate rânduri autospeciala din dotarea postului fără a deține permis de conducere fără nicio categorie', a afirmat Chihaia.

Potrivit anchetatorilor, polițistul folosea o copie după permisul valabil soției pe care a inserat fotografia și datele personale, iar seria și valabilitatea permisului aparțineau unui alt permis.

Documentul fals a fost descoperit în urma unor verificări interne ale Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...