Brăila: Două persoane decedate și 20 rănite, după ce un autocar s-a răsturnat într-o curbă

Brăila: Două persoane decedate și 20 rănite, după ce un autocar s-a răsturnat într-o curbă

Două persoane au murit, iar alte 20 au fost rănite într-un accident de circulație produs miercuri dimineață în localitatea brăileană Baldovinești, după ce autocarul cu care erau transportați s-a răsturnat într-o curbă, cel mai probabil din cauza vitezei. 

'În autocar se aflau 37 de persoane, 35 de turiști moldoveni și doi șoferi turci. Accidentul s-a produs la Baldovinești. S-a răsturnat pe partea dreaptă a drumului. A fost activat Planul Roșu de intervenție cu aprobarea prefectului. Planul Roșu se activează când este accident colectiv și capacitatea de intervenție este depășită. Au venit și colegii noștri de la SAJ Galați, care ne ajută', a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, lt. col. Ștefan Stoian.

Peste zece ambulanțe au intervenit pentru a transporta răniții la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Brăila. Circulația este oprită în zonă.

Secretarul de stat în MAI, Raed Arafat, a precizat în direct la postul B1 Tv, că, din primele informații, un copil și un adult au decedat. De asemenea, Arafat a arătat că au fost trimise echipaje suplimentare de la Galați, iar mai multe elicoptere sunt în așteptare în cazul necesității de transport a victimelor la spitale din București.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române a informat că la ora 9,25, în județul Brăila, din cauza unui autocar răsturnat pe suprafața carosabilă, traficul rutier pe DN2B Brăila — Galați este oprit, pe raza comunei Baldovinești. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 O nouă arestare la vârf în Rusia