Brașov: Dan Andronic a fost adus la sediul DNA pentru a fi audiat în dosarul retrocedărilor

Brașov: Dan Andronic a fost adus la sediul DNA pentru a fi audiat în dosarul retrocedărilor

Jurnalistul Dan Andronic a fost adus, miercuri seară, la sediul DNA Brașov pentru a fi audiat de procurori în dosarul privind retrocedările ilegale cu prejudiciu estimat la 136 de milioane de euro.

* Percheziții DNA la jurnalistul Dan Andronic (surse)

Au mai fost aduși miercuri pentru audieri la DNA Brașov în acest dosar omul de afaceri Remus Truică, Marius Marcovici, fost consilier a lui Călin Popescu-Tăriceanu, și Claudiu Lucian Mateescu, director general Impact.

Marius Marcovici a fost reținut miercuri de procurorii DNA Brașov, în dosarul privind retrocedările ilegale cu un prejudiciu estimat la 136 de milioane de euro, au declarat pentru AGERPRES surse judiciare. El a fost scos încătușat din sediul DNA în cursul serii.

DNA a anunțat miercuri că procurorii efectuează nouă percheziții în municipiul București și în județul Ilfov, într-un dosar privind fapte de corupție comise în perioada 2006 — 2015.

"Sunt efectuate percheziții domiciliare în 9 locații situate în municipiul București și județul Ilfov, reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice", a precizat DNA într-un comunicat de presă.

AGERPRES / (AS — autor: Jana Pintili, editor: Marius Frățilă)

Conținutul website-ului www.agerpres.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGERPRES sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Detalii în secţiunea Condiții de utilizare . Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor AGERPRES, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing – marketing@agerpres.ro

Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile AGERPRES în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.agerpres.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria