Buzău: Fotograful Cătălin Ilnițchi, rănit în incendiul de la Colectiv, se află în afara pericolului, susține mama lui

Fotograful Cătălin Ilnițchi, în vârstă de 30 de ani, din Buzău, rănit grav în incendiul din clubul Colectiv se află în prezent "în afara pericolului", susține mama acestuia, Tamara Adina Neagu. Acesta a fost transferat în urmă cu o lună de la Spitalul Floreasca din Capitală la spitalul Sheba — Tel Ha Shomer din Israel, unde a fost însoțit de mama sa, Tamara Adina Neagu.

Aceasta susține, într-o postare pe facebook, că fiul ei ar da semne de însănătoșire, 'arsurile căilor respiratorii și infecția pulmonară fiind rezolvate'.

'După o lungă așteptare a evoluției în pozitiv, acum vă pot spune că se află în afara pericolului. Rezultatul intervențiilor chirurgicale este bun și toate rănile se prezintă în limitele așteptate. Arsurile căilor respiratorii și infecția pulmonară au fost rezolvate', susține mama sa.

Tamara Adina Neagu a precizat că, 'de câteva zile, Cătălin a început să vorbească, să meargă și a început deja recuperarea cu toate că este la terapie intensivă'.

Mama lui Cătălin Ilnițchi mulțumește, totodată, în postarea de pe pagina sa de socializare, tuturor celor care au fost alături de fiul ei. AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Judecați voi! / Ciolacu, singurul invitat la Ambasada Franței care nu a purtat mască de protecție

2 Rareş Bogdan pune degetul pe rană: „Vom asista la infectări în masă și asta din cauza incoerenței și inconștie…

3 Cică imaginile acestea ar fi de azi-noapte, din Senatul României

4 „Eu o să fiu acela care o să te îngroape lângă un porc într-un mormânt de piatră! / Un dement se angajează să-l …

5 Priviți, s-au dat de gol! / Protestatarii anti-COVID s-au oprit în fața Ambasadei Rusiei ca să aplaude