Buzău: Fotograful Cătălin Ilnițchi, rănit în incendiul de la Colectiv, se află în afara pericolului, susține mama lui

Buzău: Fotograful Cătălin Ilnițchi, rănit în incendiul de la Colectiv, se află în afara pericolului, susține mama lui

Fotograful Cătălin Ilnițchi, în vârstă de 30 de ani, din Buzău, rănit grav în incendiul din clubul Colectiv se află în prezent "în afara pericolului", susține mama acestuia, Tamara Adina Neagu. Acesta a fost transferat în urmă cu o lună de la Spitalul Floreasca din Capitală la spitalul Sheba — Tel Ha Shomer din Israel, unde a fost însoțit de mama sa, Tamara Adina Neagu.

Aceasta susține, într-o postare pe facebook, că fiul ei ar da semne de însănătoșire, 'arsurile căilor respiratorii și infecția pulmonară fiind rezolvate'.

'După o lungă așteptare a evoluției în pozitiv, acum vă pot spune că se află în afara pericolului. Rezultatul intervențiilor chirurgicale este bun și toate rănile se prezintă în limitele așteptate. Arsurile căilor respiratorii și infecția pulmonară au fost rezolvate', susține mama sa.

Tamara Adina Neagu a precizat că, 'de câteva zile, Cătălin a început să vorbească, să meargă și a început deja recuperarea cu toate că este la terapie intensivă'.

Mama lui Cătălin Ilnițchi mulțumește, totodată, în postarea de pe pagina sa de socializare, tuturor celor care au fost alături de fiul ei. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Fără sutien în brațele lui Alex Bodi / Oana Zăvoranu, petrecere de pomină la 48 de ani!

2 Cică vipera era agitată! / Amănunte picante despre despărțirea „cuplului prefăcătoriei”

3 Așa o fi?

4 Udrea investeşte în cel mai scump proiect imobiliar din România

5 Un fost atașat militar rus s-a dus la Deveselu ca turist. A pretins că se roagă la o biserică