CAB: Iordanianul Jamal Abdel Jabbar Khalil, declarat indezirabil, pe 15 ani, din rațiuni de securitate națională

CAB: Iordanianul Jamal Abdel Jabbar Khalil, declarat indezirabil, pe 15 ani, din rațiuni de securitate națională

Curtea de Apel București a admis marți cererea formulată de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București și l-a declarat indezirabil pe cetățeanul iordanian Jamal Abdel Jabbar Khalil, pe o perioadă de 15 ani, din rațiuni de securitate națională.

''La data de 28.12.2015, în urma propunerii formulate de SRI — Autoritatea Română cu competențe în domeniul securității naționale, Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București a sesizat Curtea de Apel București, conform dispozițiilor legale ce reglementează regimul străinilor în România, pentru a aprecia asupra dispunerii măsurii de declarare ca indezirabil a cetățeanului iordanian Jamal Abdel Jabbar Khalil, pe o perioadă de 15 ani, pentru considerente de securitate națională'', se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București transmis marți AGERPRES.

În cauză au rezultat indicii temeinice conform cărora cetățeanul iordanian a desfășurat activități de natură să pună în pericol securitatea națională, activități ce se încadrează în dispozițiile Legii nr. 51/ 1991 privind siguranța națională și ale Legii nr. 535/ 2004 privind prevenirea și combaterea terorismului, precizează sursa citată.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...