Cadavrul unui bărbat, într-o geantă găsită în portbagajul unei maşini în Capitală

Cadavrul unui bărbat, într-o geantă găsită în portbagajul unei maşini în Capitală

Mai mulți muncitori care lucrau, la prânz, la construcția unui bloc din cartierul Pantelimon au simțit miros puternic din portbagajul unei mașini pe care intenționau să o mute. Ei cred că în interior era un cadavru, motiv pentru care au anunțat polițiștii Secției 9. Mașina, cu număr de Constanța, era parcată de mai mult timp.

 Medicii legiști au confirmat faptul că în geamantan se afla un cadavru în stare avansată de putrefacție, al unui bărbat, deocamdată cu identitate necunoscută. Potrivit polițiștilor Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei prima ipoteză de lucru în acest caz este omorul.

Poliţiştii chemaţi la faţa locului, în jurul prânzului, au descoperit în portbagajul maşinii o valiză înfăşurată în plastic. EI spun că muncitorii au simțit miros de cadavru dar acest lucru urmează să fie stabilit în urma unei anchete. Au juns acolo și ofițerii Serviciului Omoruri, criminaliști dar și procurori.

Echipa de anchetatori a dus bagajul din portbagaj la Institutul de Medicină Legală. Oamenii care locuiesc în zonă au declarat că maşina era parcată acolo de câteva săptămâni.Oficial, polițiștii au declarat că nu se pot pronunța dacă în bagajul mașinii ar fi  fost un cadavru și că medicii legiști trebuia să se pronunțe.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 Lucruri pe care nimeni nu le spune la televizor și nu numai...