Camera Deputaților: Dezbatere despre creditele în franci elvețieni, miercuri, la Comisia de buget

Comisia de buget-finanțe a Camerei Deputaților va discuta în ședința de miercuri despre măsurile necesare pentru diminuarea impactului aprecierii francului elvețian asupra creditelor acordate în această monedă.

"S-a aprobat solicitarea din partea Comisiei de buget—finanțe de a discuta mâine (n.r.-miercuri), la ora 11,00 cu privire la problema care a apărut în România legată de creditele persoanelor fizice care sunt luate în franci elvețieni. Președintele comisiei, Ștefan Viorel, a solicitat asta, am aprobat pentru că este în afara programului aprobat de Biroul permanent pentru activitatea comisiei", a spus președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, marți, la finalul ședinței Biroului permanent.

Președintele Comisiei de buget-finanțe de la Camera Deputaților, Ștefan Viorel, a solicitat Biroului permanent să aprobe pentru miercuri, începând cu ora 11,00, o ședință a comisiei în care "să se identifice măsurile necesare a fi luate pentru diminuarea impactului aprecierii francului elvețian asupra creditelor acordate în această monedă".

În cadrul acestei ședințe urmează să fie audiați reprezentanții Băncii Naționale a României, ai Asociației Române a Băncilor, ai Asociației Naționale pentru Protecția Consumatorilor și ai asociațiilor pentru care subiectul prezintă interes, se arată în solicitarea lui Ștefan Viorel.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Dumitru Buzatu, în CEX-ul PSD: „Coronavirusul nu există” / Către liderii social-democrați: „Oricum, sunteți toți…

2 Senatorul PSD Robert Cazanciuc: Primul furt nu se pune. Hoțul care aduce banii înapoi sa fie iertat

3 VIDEO Această formă de viață se numește Codruța Cerva, vedetă la Cocina TV și lider al trepanaților din Piață

4 DOCUMENTE Mugur Mihăescu „Garcea” a fost recrutat de Securitate pentru a-și turna colegii din familii de milit…

5 Medic chirurg din Cluj, director de spital: Deschideți toate serviciile medicale și testați toți pacienții, e …