Camera Deputaților: Dezbatere despre creditele în franci elvețieni, miercuri, la Comisia de buget

Camera Deputaților: Dezbatere despre creditele în franci elvețieni, miercuri, la Comisia de buget

Comisia de buget-finanțe a Camerei Deputaților va discuta în ședința de miercuri despre măsurile necesare pentru diminuarea impactului aprecierii francului elvețian asupra creditelor acordate în această monedă.

"S-a aprobat solicitarea din partea Comisiei de buget—finanțe de a discuta mâine (n.r.-miercuri), la ora 11,00 cu privire la problema care a apărut în România legată de creditele persoanelor fizice care sunt luate în franci elvețieni. Președintele comisiei, Ștefan Viorel, a solicitat asta, am aprobat pentru că este în afara programului aprobat de Biroul permanent pentru activitatea comisiei", a spus președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, marți, la finalul ședinței Biroului permanent.

Președintele Comisiei de buget-finanțe de la Camera Deputaților, Ștefan Viorel, a solicitat Biroului permanent să aprobe pentru miercuri, începând cu ora 11,00, o ședință a comisiei în care "să se identifice măsurile necesare a fi luate pentru diminuarea impactului aprecierii francului elvețian asupra creditelor acordate în această monedă".

În cadrul acestei ședințe urmează să fie audiați reprezentanții Băncii Naționale a României, ai Asociației Române a Băncilor, ai Asociației Naționale pentru Protecția Consumatorilor și ai asociațiilor pentru care subiectul prezintă interes, se arată în solicitarea lui Ștefan Viorel.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cică Stroe „chiloțarul” s-ar da la vitrega lui Vela

2 Tudose, umilit de primarii PSD, la Iași!

3 „Ești o curvă, mi-ai furat bărbatul! Știu că acum este la tine și v-o trageți” / Caz stupefiant în Capitală. Soț…

4 Păduchele din frunte / Ghiță, în coasta președintelui Vucic la înmormântarea patriarhului Serbiei

5 Gâdea a plecat subit din emisiune, luni seară, spunând că îi este rău / O fi intrat și la Antena 3?