Caz CUTREMURĂTOR/Țara unde POMPIERII n-au plase și saltele pentru că Guvernul dă banii POPILOR, pentru Jeep-uri

Caz CUTREMURĂTOR/Țara unde POMPIERII n-au plase și saltele pentru că Guvernul dă banii POPILOR, pentru Jeep-uri

E simplu. Tragic de simplu și înfiorător.

După 35 de ore lungi, timp în care o bucureşteancă în vârstă de 53 de ani a ameninţat că se sinucide, aceasta a căzut în gol de pe terasa unui bloc din centrul Capitalei. Ea lucra ca femeie de serviciu chiar în acel bloc, iar cei care o cunosc povestesc că de mai bine de doi ani suferea din cauza unei depresii. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva.

Femeia a stat pe terasa blocului 35 de ore şi, în jurul orei 19.00, a căzut în gol. Cel mai probabil, femeia a cedat din cauza epuizării fizice şi psihice. Reprezentanţii Ambulanţei Bucureşti au declarat că femeia a murit. Pentru că pompierii ISU nu au în dotare perne şi plase care să atenueze căderea celor care se aruncă în gol, o pernă uriaşă a fost adusă de autorităţi, tocmai din Argeș, însă femeia a căzut în gol înainte ca aceasta să fie umflată.

În schimb, pentru că preot au în dotare, săracii pompieri au venit cu el. 

Bineînțeles că masculul ALPHA al salvării vieților din România, cunoscutul actor de origine arabă care vorbește românește, excelența-sa dr. Raed Arafat, a anunțat declanșarea unei anchete.

"O femeie a murit după ce s-a aruncat de la înăţime pentru că nu exista o saltea gonflabilă. Dacă era un VIP depresiv pe un bloc probabil trimiteau elicopterul...Acum am văzut cu groază că după 10 ani de Arafat şi SMURD nici măcar Capitala României nu are o pernă gonflabilă pentru salvarea de la înăţime în situaţii de urgenţă. Arafat controlează achiziţiile din acest sistem de urgentă de 10 ani şi ne mai ia şi cei 2% din impozit pentru fundaţia personală supranumită SMURD. Merită? Am văzut rezultatele- Apuseni, Siutghiol şi Bucureşti", a reactionat deputatul UNPR Tudor Ciuhodaru pe pagina sa de Facebook.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa arată Sharapova în realitate. Restul e photoshop și iluzie...

2 Așa o fi?

3 Noi amănunte picante

4 ...

5 Cum a fost posibilă cea mai mare escrocherie din istoria Silicon Valley