Cazul REVOLTĂTOR al unui TATĂ care şi-a aruncat fetiţa în faţa unei maşini pentru BANI

Cazul REVOLTĂTOR al unui TATĂ care şi-a aruncat fetiţa în faţa unei maşini pentru BANI

Un tată şi-a aruncat fetiţa în faţa maşinii / FOTO: http://www.cugetliber.ro

Un bărbat, în calitate de tutore legal, a fost trimis în judecată pentru că a lăsat-o nesupravegheată pe nepoata sa, aceasta fiind lovită de maşină şi murind la scurt timp după producerea tragicului eveniment. Însă coincidenţele sunt extrem de mari în acest caz: acelaşi bărbat plângea cu lacrimi de crocodil după ce fiica sa, în vârstă de doar trei ani, a fost lovită de o maşină, pe aceeaşi stradă şi în acelaşi loc, cu doar zece luni în urmă. Această coincidenţă a stârnit şi suspiciunile anchetatorilor care au efectuat cercetări amănunţite.

Concluzia la care au ajuns este de-a dreptul şocantă: bărbatul şi-a aruncat intenţionat fetiţa şi nepoata în faţa maşinilor pentru a obţine bani de la şoferii implicaţi, scrie cugetliber.ro.

Techin S. a luat-o pe Aigean pe numele şi în grija lui, în momentul în care s-a născut. Culmea este că ambele micuţe, fata şi nepoata, de trei, respectiv doi ani, au fost lovite de două Jeep-uri, conduse de două şoferiţe, pe aceeaşi stradă şi în acelaşi loc, la o diferenţă de zece luni.

Primul eveniment a avut loc pe 20 mai 2009, când o şoferiţă, de 42 de ani conducea pe strada General Manu. La un moment dat, la intersecţie cu strada Griviţei, şoferiţa a accidentat o micuţă, de trei ani, care, în fugă, a vrut să traverseze strada. Copila a fost rănită uşor, iar bărbatul, supărat, a depus plângere împotriva şoferiţei. La scurt timp, însă, acesta şi-a retras plângerea, anunţându-i pe poliţişti că s-a împăcat cu şoferiţa şi că aceasta îi oferise o sumă mare de bani.

Zece luni mai târziu, pe 2 iulie 2010, acelaşi scenariu, alţi protagonişti. O altă şoferiţă trecea cu maşina pe aceeaşi stradă. Ajungând în locul cu pricina, aceasta a lovit o fetiţă de doi ani, care, culmea, a vrut să traverseze strada în fugă. Doar că, de această dată, soarta nu a mai fost atât de blândă. Şoferiţa a transportat-o pe cea mică de urgenţă la spital, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru ea: micuţa s-a stins sub privirile neputincioase ale cadrelor medicale.

După evenimentul tragic, oamenii legii au început o anchetă pe numele bunicului, Techin S., pentru că a lăsat-o nesupravegheată pe cea mică. Deşi la început s-a contrazis în declaraţii, spunând că micuţa se afla, de fapt, pe trotuar, jucându-se, iar şoferiţa a pătruns peste ea, după ce oamenii legii au cerut o expertiză pentru a se stabili cu exactitate împrejurările, bărbatul a recunoscut că aceasta a intenţionat să traverseze pentru a-i sări în braţe.

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”