Cioloș are joi întrevederi cu Mogherini și Schulz, iar vineri îi vizitează pe răniții de la Colectiv internați la Bruxelles

Trimisul special al AGERPRES, Doroteea Purcărea, transmite: Premierul Dacian Cioloș a sosit joi la Bruxelles unde participă la Consiliul European ale cărui teme sunt, potrivit Guvernului, gestionarea fenomenului migrației și acțiunea la nivelul Uniunii Europene și al statelor membre pentru combaterea terorismului, în contextul creat după atentatele de luna trecută de la Paris.

În după amiaza zilei de joi, premierul va avea o întrevedere cu Federica Mogherini, înalt reprezentant al Uniunii Europene pentru afaceri externe și politica de securitate, urmată de un schimb de opinii cu președintele Parlamentului European, Martin Schulz.

Ulterior, șeful Executivului va participa la prima sesiune de lucru a Consiliului European și apoi la dineul de lucru organizat pentru șefii de stat și de guvern.

Vineri dimineață, premierul Dacian Cioloș are programată o întrevedere cu prim-vicepreședintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, și va participa la cea de a doua sesiune de lucru a Consiliului European.

Tot vineri, premierul îi va vizita, la Spitalul Militar 'Reine Astrid Bruxelles', pe răniții în incendiul de la Colectiv transferați în această unitate medicală.

AGERPRES

 

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 BREAKING Președintele a promulgat legea prin care alocațiile copiilor vor crește anual cu rata inflației!

2 Acesta este documentul trimis de Dăncilă pe furiș la Bruxelles pe 13 august 2018! Susținea teoria lui Dragnea …

3 FAKE de proporții! Firea, preoteasa neagră a PSD, o îngroapă și pe Dăncilă! Oamenii sunt indignați de ce a put…

4 CULISE / Replica lui Manda care-a făcut-o pe Dăncilă să plângă: „Nu vreți dvs. să vorbiți în engleză?”

5 Primul pas spre fuziune? Un lider PMP, numit secretar general adjunct al guvernului Orban

recomandări

Te ia DNA: Iulian Bădescu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Dacă ești miliardar te poți muta acum pe noul yacht în formă de insulă