Cioloș are joi întrevederi cu Mogherini și Schulz, iar vineri îi vizitează pe răniții de la Colectiv internați la Bruxelles

Trimisul special al AGERPRES, Doroteea Purcărea, transmite: Premierul Dacian Cioloș a sosit joi la Bruxelles unde participă la Consiliul European ale cărui teme sunt, potrivit Guvernului, gestionarea fenomenului migrației și acțiunea la nivelul Uniunii Europene și al statelor membre pentru combaterea terorismului, în contextul creat după atentatele de luna trecută de la Paris.

În după amiaza zilei de joi, premierul va avea o întrevedere cu Federica Mogherini, înalt reprezentant al Uniunii Europene pentru afaceri externe și politica de securitate, urmată de un schimb de opinii cu președintele Parlamentului European, Martin Schulz.

Ulterior, șeful Executivului va participa la prima sesiune de lucru a Consiliului European și apoi la dineul de lucru organizat pentru șefii de stat și de guvern.

Vineri dimineață, premierul Dacian Cioloș are programată o întrevedere cu prim-vicepreședintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, și va participa la cea de a doua sesiune de lucru a Consiliului European.

Tot vineri, premierul îi va vizita, la Spitalul Militar 'Reine Astrid Bruxelles', pe răniții în incendiul de la Colectiv transferați în această unitate medicală.

AGERPRES

 

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Nouriel Roubini / Urmează un deceniu de criză economică. Recesiunea va fi fără precedent

2 Festival de pesedism în PNL! După ce și-a pus verișoara la Antibiotice SA, ministrul Tătaru face presiuni să-ș…

3 VIDEO Rareș Bogdan, atac la piloșii vârâți de PNL în diverse sinecuri: M-am săturat să răspund pentru imbecili…

4 Ți se face scârbă! / Consilierul lui Orban, acuzat că distruge o instituție cu proiecte de sute de milioane de d…

5 PSD / ALDE, groparii României / Oficiul pentru Achiziții Centralizate, creat de Dăncilă, a luat doar hârtie înaint…

recomandări

Te ia DNA: Camelia Gavrila

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Imagini din toată lumea de la eclipsa / superluna de aseară