Cioloș, la CExN al PSD, despre urarea de bun venit pe care i-a adresat-o Dragnea: E periculos ce ziceți

Cioloș, la CExN al PSD, despre urarea de bun venit pe care i-a adresat-o Dragnea: E periculos ce ziceți

Premierul desemnat Dacian Cioloș a declarat duminică, în deschiderea ședinței Comitetului Executiv Național al PSD, că este periculoasă urarea de "bun venit în cadrul PSD", pe care i-a adresat-o președintele Liviu Dragnea atunci când i-a dat cuvântul la reuniune, menționând că se simte binevenit în mijlocul social-democraților în calitatea pe care o are acum, respectiv aceea de tehnocrat.

"E periculos ce ziceți. Nu, eu mă simt binevenit în mijlocul dumneavoastră, în calitatea pe care o am acum, e vorba de un Guvern tehnocrat fără sprijin politic apriori, dar sper să putem obține sprijinul politic atât prin modul în care am structurat echipa guvernamentală, cât și prin ceea ce urmărim să facem", a spus Cioloș.

Precizarea premierului desemnat a survenit urării pe care președintele PSD, Liviu Dragnea, i-a adresat-o înainte să ia cuvântul.

"Am stabilit să vină la o întâlnire cu Comitetul Politic Național. Trebuie să luăm o decizie politică și i-am transmis că cea mai bună modalitate prin care poate fi informat PSD despre elemente din lista Cabinetului este o întâlnire cu Comitetul Executiv, unde, pe lângă prezentarea pe care o va face domnul Dacian Cioloș, colegii noștri din Comitetul Executiv Național vor pune, așa cum este firesc, câteva întrebări care ne interesează și care ne pot ajuta să luăm o decizie în cunoștință de cauză. Domnule premier desemnat, aveți cuvântul și vă urez bun venit în cadrul PSD", a spus Dragnea. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Priviți, muci l-a făcut! O dronă kamikaze Switchblade americană lovește un tanc rusesc cu militari pe el

2 VIDEO Șefa Russia Today: Cine studiază în Occident merge direct în iad / Dacă Rusia nu câștigă războiul se va termina rău pentru toată omenirea

3 „Am fost supusă abuzului sexual în țara mea. România m-a tratat ca un gunoi. Am ales să plec”

4 Cine era colonelul iranian Sayyad Khodaye, asasinat duminică în fața casei sale din Teheran

5 ULTIMA ORĂ Igor Dodon a fost reținut pentru 72 de ore. Pionul Moscovei, acuzat de trădare de țară