Cioloș, la CExN al PSD, despre urarea de bun venit pe care i-a adresat-o Dragnea: E periculos ce ziceți

Cioloș, la CExN al PSD, despre urarea de bun venit pe care i-a adresat-o Dragnea: E periculos ce ziceți

Premierul desemnat Dacian Cioloș a declarat duminică, în deschiderea ședinței Comitetului Executiv Național al PSD, că este periculoasă urarea de "bun venit în cadrul PSD", pe care i-a adresat-o președintele Liviu Dragnea atunci când i-a dat cuvântul la reuniune, menționând că se simte binevenit în mijlocul social-democraților în calitatea pe care o are acum, respectiv aceea de tehnocrat.

"E periculos ce ziceți. Nu, eu mă simt binevenit în mijlocul dumneavoastră, în calitatea pe care o am acum, e vorba de un Guvern tehnocrat fără sprijin politic apriori, dar sper să putem obține sprijinul politic atât prin modul în care am structurat echipa guvernamentală, cât și prin ceea ce urmărim să facem", a spus Cioloș.

Precizarea premierului desemnat a survenit urării pe care președintele PSD, Liviu Dragnea, i-a adresat-o înainte să ia cuvântul.

"Am stabilit să vină la o întâlnire cu Comitetul Politic Național. Trebuie să luăm o decizie politică și i-am transmis că cea mai bună modalitate prin care poate fi informat PSD despre elemente din lista Cabinetului este o întâlnire cu Comitetul Executiv, unde, pe lângă prezentarea pe care o va face domnul Dacian Cioloș, colegii noștri din Comitetul Executiv Național vor pune, așa cum este firesc, câteva întrebări care ne interesează și care ne pot ajuta să luăm o decizie în cunoștință de cauză. Domnule premier desemnat, aveți cuvântul și vă urez bun venit în cadrul PSD", a spus Dragnea. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

5 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA