Cioloș: Nu venim să schimbăm de dragul de a schimba, nu pot lua astfel de decizii fără o evaluare

Cioloș: Nu venim să schimbăm de dragul de a schimba, nu pot lua astfel de decizii fără o evaluare

Premierul desemnat Dacian Cioloș a declarat, duminică, întrebat fiind dacă va schimba secretarii de stat, că nu vine să schimbe de dragul schimbării și că nu poate lua astfel de decizii, din start, fără o evaluare.

"Nu venim să schimbăm de dragul de a schimba. Vreau o echipă eficientă și profesionistă în primul rând. Deci, până când nu facem o evaluare, să vedem cine pe ce domeniu și cum a lucrat, nu pot să iau decizii din start de a schimba sau a nu schimba doar de dragul de a face o activitate. (...) Îmbunătățirea activității administrației înseamnă să facem o evaluare a modului în care organizarea actuală e sau nu eficientă și cum putem introduce în funcționarea administrației, începând de la modul de recrutare, la modul de promovare, anumite criterii care să ajute la profesionalizarea actului administrativ", a spus Cioloș.

El a adăugat că dorește să folosească și experiența venită din afara structurilor administrative, cum ar fi cazul celei din zona societății civile.

"Sunt pe administrație, de exemplu, multe studii care au fost făcute în ultimii ani și aș vrea să începem acest proces, pentru că, probabil, într-un an de zile n-o să-l finalizăm", a precizat Cioloș. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante