Cioloș: Nu venim să schimbăm de dragul de a schimba, nu pot lua astfel de decizii fără o evaluare

Cioloș: Nu venim să schimbăm de dragul de a schimba, nu pot lua astfel de decizii fără o evaluare

Premierul desemnat Dacian Cioloș a declarat, duminică, întrebat fiind dacă va schimba secretarii de stat, că nu vine să schimbe de dragul schimbării și că nu poate lua astfel de decizii, din start, fără o evaluare.

"Nu venim să schimbăm de dragul de a schimba. Vreau o echipă eficientă și profesionistă în primul rând. Deci, până când nu facem o evaluare, să vedem cine pe ce domeniu și cum a lucrat, nu pot să iau decizii din start de a schimba sau a nu schimba doar de dragul de a face o activitate. (...) Îmbunătățirea activității administrației înseamnă să facem o evaluare a modului în care organizarea actuală e sau nu eficientă și cum putem introduce în funcționarea administrației, începând de la modul de recrutare, la modul de promovare, anumite criterii care să ajute la profesionalizarea actului administrativ", a spus Cioloș.

El a adăugat că dorește să folosească și experiența venită din afara structurilor administrative, cum ar fi cazul celei din zona societății civile.

"Sunt pe administrație, de exemplu, multe studii care au fost făcute în ultimii ani și aș vrea să începem acest proces, pentru că, probabil, într-un an de zile n-o să-l finalizăm", a precizat Cioloș. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Hai cu dezmembrarea! / O uzină rusă anunță că a trimis un tren cu tancuri de ultimă generație în Ucraina

2 De citit! / Șeful „Grupului Mozart”: „Puțini din armata SUA au experimentat intensitatea cu care luptă ucrainenii”

3 VIDEO Primele lovituri împotriva tancurilor rusești cu rachetele britanice Brimstone

4 ULTIMA ORĂ Ucraina a doborât în două zile avioane multirol rusești în valoare de peste 130 de milioane de dolari

5 Demiteri și arestări la vârful Armatei Rusiei