CNADNR anunță extinderea restricțiilor de circulație pe podul de la Giurgiu, din cauza lucrărilor de reabilitare a acestuia

Traficul rutier pe podul de la Giurgiu va fi afectat, în cursul lunii iunie, de o serie de restricții de circulație, care au fost extinse de luni, din cauza lucrărilor de reabilitare a acestuia, informează, luni, Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR).

"Compania Națională de Drumuri și Autostrăzi din România SA revine, în completare, asupra comunicatului de presă emis în data de 8 iunie 2015, cu privire la instituirea măsurii de restricție a circulației pe sectorul drumului național DN 5 între km 64+525 — km 64+852 (pe o lungime de 327 m) — Podul de la Giurgiu, precizând extinderea acesteia pentru sectorul cuprins între km 63+780 și km 64+852", spune compania, într-un comunicat.

Potrivit CNADNR, începând cu data de 15 iunie 2015, circulația rutieră se va desfășura alternativ, semaforizat pe jumătate de cale, pe zona viaductului, pe sensul de deplasare Ruse — Giurgiu, între km 63+780 — km 64+212 pe o lungime de 422 de metri, asigurându-se o lățime a părții carosabile deschisă traficului de 2,80 metri.

Între km 64+212 — km 64+852, respectiv pe o lungime de 640 de metri, pe zona podului, pe direcția de deplasare precizată anterior, traficul rutier va fi restricționat asigurându-se o lățime a părții carosabile deschisă traficului de 3,50 metri.

"În vederea evitării unor blocaje în trafic, recomandăm conducătorilor auto ca pentru trecerea în Bulgaria să folosească și punctele alternative de trecere a frontierei, după cum urmează: Calafat, Bechet (trecere cu bacul), Zimnicea (trecere cu bacul), Călărași (trecere cu bacul), Negru Vodă, Vama Veche", se menționează în comunicat.

Informații suplimentare privind starea rețelei de drumuri naționale pot fi obținute de la Dispeceratul CNADNR sau de pe pagina de internet a companiei. AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Asta e de DNA! Citiți de unde vine bogăția Liei Savonea! Ea e cea care l-a salvat pe Vântu!

2 VIDEO / Asta e MAFIE! Augustin Zegrean, avertisment GRAV: CCR s-ar putea să nu valideze alegerile prezidențiale!…

3 Pinochio s-a întors! Ponta a cerut 3 ministere la negocierile cu Orban! Cel mai important: Apărarea!

4 VIDEO Domeniul „Mama sunt eu” / Așa ne-a furat PSD, pe față, rânjind în batjocură!

5 S-o salte procurorii, că n-are imunitate! Dăncilă, denunțată de Dragnea pentru fraudă cu bani europeni! Acest …

recomandări

Te ia DNA: Constantin Boșcodeală

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Coaste de miel cu mentă și chimion